Ο Καρμέλο πλήρωσε και έστειλε 4500 παιδιά σε πορεία!

Η "Πορεία για τις Ζωές Μας" ήταν μία από τις σημαντικότερες κινήσεις στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό ο αστέρας των Θάντερ, Καρμέλο Άντονι, μίσθωσε περίπου 90 πούλμαν με σκοπό να βρεθούν στην Ουάσινγκτον περίπου 4500 παιδιά από την Βαλτιμόρη.

Looking west away from the stage, the crowd fills Pennsylvania Avenue during the "March for Our Lives" rally in support of gun control, Saturday, March 24, 2018, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
Looking west away from the stage, the crowd fills Pennsylvania Avenue during the "March for Our Lives" rally in support of gun control, Saturday, March 24, 2018, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP

Το 2018 έχει μπει με το χειρότερο δυνατό τρόπο στις ΗΠΑ, αφού μέχρι σήμερα έχουν σημειωθεί 17 επιθέσεις με όπλα σε σχολεία όπου είχαμε τουλάχιστον έναν τραυματία ή νεκρό. Τα στοιχεία είναι τρομακτικά και όπως είναι λογικό έφεραν την αντίδραση του κόσμου.

Έτσι, το Σάββατο διοργανώθηκε μία μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στην Ουάσινγκτον που έφερε το όνομα "Η Πορεία για τις Ζωές Μας". Μέρος δεν πήραν μόνο κάτοικοι της πόλης, αλλά ταξίδεψαν, κυρίως, μαθητές από όλες τις κοντινές περιοχές.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Καρμέλο Άντονι (άσος των Θάντερ), μίσθωσε περίπου 90 πούλμαν από την Βαλτιμόρη, έτσι ώστε να δώσουν το "παρών" 4500 μαθητές και νεαροί στην πορεία.

Οι διοργανωτές γνωρίζουν πως τα όπλα δύσκολα θα απαγορευτούν στις ΗΠΑ, όμως ζητούν να περιοριστεί η ελεύθερη πώληση εξαρτημάτων που μπορεί να τα κάνει ακόμα πιο θανατηφόρα και να υπάρξει περιορισμός στο ποιοι μπορούν να τα φέρουν.

Το κατά πόσο θα ακουστούν θα φανεί σύντομα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK