Ο κόσμος του Ολυμπιακού πιστεύει ΠΟΛΥ την ομάδα του Σφαιρόπουλου και το έδειξε!

O Ολυμπιακός συνετρίβη από την Μπαρτσελόνα χάνοντας με 27 πόντους διαφορά, ωστόσο το κοινό στο ΣΕΦ έδειξε τη στήριξη και τη συμπαράστασή του προς τους Πειραιώτες με εξαιρετικό τρόπο.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όταν μία ομάδα σου έχει χαρίσει τόσες πολλές χαρές την τελευταία δεκαετία και σου έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις, τη στηρίζεις και στις δύσκολες στιγμές και δεν την εγκαταλείπεις ποτέ όταν έρχονται και οι άσχημες βραδιές...

Αυτό είχε στο μυαλό του ο κόσμος του Ολυμπιακός βλέποντας την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να χάνει με κάτω τα χέρια από την Μπαρτσελόνα με σκορ 25-50 στο δεύτερο ημίχρονο, με το κοινό στο ΣΕΦ να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο τέταρτο δεκάλεπτο και με τη διαφορά να έχει εκτοξευτεί κοντά στους 30 πόντους ελάχιστα ήταν εκείνοι που έφυγαν νωρίτερα από τις θέσεις τους, με τη συντριπτική πλειονότητα να μένει για να χειροκροτήσει και να εμψυχώσει.

Πώς; Περίπου δύο και κάτι λεπτά πριν το φινάλε οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο του συλλόγου ενώ ακολούθησαν δύο συνθήματα με φόντο το Βελιγράδι, με το πρώτο να ζητάει από την ομάδα να πάει στη Σερβία και το δεύτερο να φέρει το Ευρωπαϊκό!

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντιλήφθηκε για μία ακόμα φορά πως απολαμβάνει της πλήρης εμπιστοσύνης του κόσμου καθώς λίγο πριν γραφτεί το τελικό 63-90 άκουσε τους οπαδούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK