Ο LeBron James Jr. διάλεξε τον Κάρι από τον πατέρα του

Mετά το γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, που δήλωσε πως ο Μέσι είναι το είδωλο του, έχουμε τον Bronny να προτιμά τον Στεφ Κάρι από το αίμα του, τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

O ΛεΜπρον Τζέιμς έζησε για να ακούσει τον πρωτότοκο του, Bronny να αποθεώνει τον Στεφ Κάρι -αντί αυτού (AP Photo/Tony Dejak)
O ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΤΟΥ, BRONNY ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ -ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ (AP PHOTO/TONY DEJAK)

Ήταν Δεκέμβρης του 2017 όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο Jr. ενημέρωσε τον πλανήτη πως είδωλο του είναι ο Λίονελ Μέσι, ενώπιον του πατέρα του, στην τελετή απονομής του καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Εκείνη τη χρονιά το βραβείο το πήρε ο CR7, με τον πρωτότοκο γιο του να μην μπορεί να πάρει το βλέμμα του από τον Αργεντίνο.

Τον Σεπτέμβρη του 2018, το ίδιο παιδί ανακοίνωσε στον πατέρα του, πως θα τον ξεπεράσει, με τον πάντα κάθε άλλο παρά ταπεινό, CR7 να του απαντά “αυτό είναι δύσκολο”. Αλλά το 'πιάνεις' το νόημα. Πάμε τώρα, στο τελευταίο συμβάν που αφορούσε γιο, ο οποίος προτίμησε άλλον από τον εξόχως δημοφιλή πατέρα του.

Ο 14χρονος ΛεΜπρον Τζέιμς Jr. είναι το κορυφαίο prospect των high schools και ο King μόνιμος στα παιχνίδια του. Προσφάτως (την Πέμπτη 15/8) ο μικρός ήταν σε μια από τις διοργανώσεις που μετέχει, καθόταν στον πάγκο, του έδωσαν την μπάλα, τη σούταρε και ευστόχησε. Δες το video και επικεντρώσου στο τι λέει, αφότου σκοράρει.

Πέραν του “Στεφ” που είπε ξεκάθαρα ο Bronny, έκανε και τις κινήσεις του Κάρι (το χτύπημα στο στήθος, το δείκτη στον ουρανό). Τα αμερικανικά sites σχολίασαν πως δεν υπάρχουν πολλοί έφηβοι που να θέλουν να φωνάζουν το όνομα του πατέρα τους, όπως και ότι ο Κάρι είναι ο σουτέρ που προτιμούν τα νέα παιδιά, σε όλον τον πλανήτη. “Είναι αυτός που 'χει ενθαρρύνει τα παιδιά να σουτάρουν και το το φαινομενικά πιο απίθανο σουτ, με την ελπίδα ότι θα καταλήξει στο καλάθι”, εξήγησε το Clutch Points, καταλήγοντας στο ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που 'χει κάνει ο σταρ των Ουόριορς, στο παιχνίδι που λέγεται “μπάσκετ” -μετά τους παίκτες που χάριν αυτού δούλεψαν το τρίποντο τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK