Ο Νάντο περιμένει πολλά από τον Αλεσάντρο: "Ξέρει τι σημαίνει για μένα ο Παναθηναϊκός"

Ο Νάντο Τζεντίλε, στη δική του αναδρομή στο μπάσκετ, μίλησε για τη μεταγραφή του Αλεσάντρο στον... δικό του Παναθηναϊκό!

Ο Νάντο περιμένει πολλά από τον Αλεσάντρο: "Ξέρει τι σημαίνει για μένα ο Παναθηναϊκός"

Στην περίπτωση της οικογένεια Τζεντίλε η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι απαραίτητα σαν φάρσα. Ούτε όμως ξέρουμε αν όντως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Διότι ο Αλεσάντρο, στα 24 του ακόμα, έχει πολλά ψωμιά να φάει και χιλιόμετρα να διανύει για να φτάσει στο... μεγάλο δάχτυλο του πατέρα του Νάντο και ν' αποδείξει ότι είναι... μπασκετικός γιος του.

Ο Νάντο ξέρει ότι ο μικρός μπορεί. Γι' αυτό και τον στηρίζει (και τον δικαιολογεί πότε-πότε). Χωρίς όμως να του χαϊδεύει τ' αυτιά, αφού πλέον είναι σε μια ηλικία που οφείλει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη και να σταθεί στα δικά του πόδια. Ιδίως τώρα που ο ίδιος τον έφερε στον Παναθηναϊκό και τον έβαλε σ' ένα περιβάλλον που θα τον προσέξουν.

Σε συνέντευξή του ο πατήρ Τζεντίλε μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα σελίδα στην καριέρα του Άλεξ. " Είναι, ως ένα σημείο, περίεργο ότι κατέληξε εκεί. Εκεί που τώρα είναι πρόεδρος ο γιος του δικού μου προέδρου, εκεί που τιμ μάνατζερ είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που ήμασταν συμπαίκτες και αρκετά στελέχη του προσωπικού είναι τα ίδια", ανέφερε αρχικά και παρομοίασε τον Παναθηναϊκό με " μια οικογένεια, όπως συμβαίνει στη Νότια Ιταλία, ιδίως σε επίπεδο διοίκησης".

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν έβαλε... μέσον για να γίνει αυτή η μεταγραφή. " Σε αντίθεση με ό,τι έχει ειπωθεί, ο Τσάβι Πασκουάλ είχε δοκιμάσει τον Αλεσάντρο στην Μπαρτσελόνα", ανέφερε και δεν είναι ψέμα.

Αυτό που περιμένει πλέον ο πατέρας από τον υιό είναι σκληρή δουλειά. Κι ας είναι " μόνος για πρώτη φορά σε μία πόλη". Προφανώς και είναι καιρός να... μεγαλώσει, όχι μόνο μπασκετικά. Και να τον βγάλει ασπροπρόσωπο, διότι " όταν επέστρεψα στην Αθήνα και 10.000 σηκώθηκαν να με χειροκροτήσουν, κατάλαβε τι ήταν ο Παναθηναϊκός για εμένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK