Ο Ντέρον Ουίλιαμς παίρνει το κουμάντο των Μάβερικς

Οι Μάβερικς αποτελούν την τρίτη ομάδα του Ντέρον Ουίλιαμς στο ΝΒΑ.

Ο Ντέρον Ουίλιαμς παίρνει το κουμάντο των Μάβερικς
Ντέρον Ουίλιαμς Μάβερικς Νετς

Ο Ντέρον Ουίλιαμς άφησε το Μπρούκλιν και τους Νετς μετά από τέσσερις σεζόν για να γυρίσει στο Τέξας και να παίξει στους Μάβερικς του Ντάλας.

Στα 31 του ο έμπειρος πόιντ γκαρντ ήθελε να βρεθεί σε μια ομάδα που μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά και να διεκδικήσει τις πιθανότητες τίτλου απέναντι στα φαβορί και θα έχει το ρόλο του βασικού οργανωτή, συμπληρώνοντας τους Ουές Μάθιους και Τσάντλερ Πάρσονς στην περιφέρεια των "καουμπόηδων".

Με 17 πόντους και 8.5 ασίστ ανά αγώνα στην καριέρα του στο ΝΒΑ, ο Ουίλιαμς θα πάρει ουσιαστικά το ρόλο του Ρόντο με στόχο να βάλει τάξη στην οργάνωση. Υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια έναντι 10 εκατ. δολαρίων, με τον ίδιο να έχει την οψιόν ανανέωσης μετά την πρώτη σεζόν. Η συμφωνία είχε επιτευχθεί μέρες τώρα, αλλά γινόταν προσπάθεια να εξοικονομηθεί χώρος στο ρόστερ για να ολοκληρωθεί.

Η απόκτησή του ήταν μια απάντηση στην απώλεια του ΝτεΆντρε Τζόρνταν που προτίμησε να μείνει στους Κλίπερς. Ο Μαρκ Κούμπαν έφτιαξε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει πολύ τρίποντο μέσα της, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη ευελιξία το καλοκαίρι του 2015 να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK