Ο Πανταζόπουλος αποφασίζει για το μέλλον του

Ο Πανταζόπουλος αποφασίζει για το μέλλον του
Εδώ και ένα μήνα ο Γιώργος Πανταζόπουλος συμμετέχει στην προετοιμασία του Κολοσσού αναζητώντας μια νέα ευκαιρία για να επιστρέψει στα παρκέ της Α1. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα συμμετείχε κανονικά στα πρώτα φιλικά των Ροδιτών στην Καλαμάτα με αντιπάλους τον τοπικό Ποσειδώνα και τη Δάφνη δείχνοντας πως ακόμη χρειάζεται δουλειά για να επιστρέψει στο αγωνιστικό επίπεδο που βρισκόταν πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, πάντως, είναι διατεθειμένος να του δώσει το απαραίτητο χρόνο να πιστέψει εκ νέου στον εαυτό του εκτιμώντας ιδιαίτερα τις δυνατότητές του. Το αν θα συνεχίσει είναι στο χέρι του ίδιου. " Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση του ενός προς τον άλλον. Από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στην ομάδα έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και συνεχίζει να προσπαθεί. Βέβαια χρειάζεται ακόμη χρόνος για να επανέλθει στο επίπεδο που εκείνος επιθυμεί. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση πως φεύγει από την ομάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι παίκτης του Κολοσσού. Από τον ίδιο εξαρτάται αν θα μείνει στην ομάδα " σχολίασε στο contra.gr o τεχνικός των "θαλασσί".

Αναφερόμενος στα φιλικά που έδωσαν οι Ροδίτες στην Καλαμάτα, ο Φραγκιάς επισήμανε: " Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που δείξαμε. Αν και οι ομάδες προέρχονταν από μικρότερες κατηγορίες δεν τις αντιμετωπίσαμε έτσι. Ελπίζω πως παρόμοιο πρόσωπο θα έχουμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Χρησιμότερα πάντως συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας θα βγουν από το τουρνουά του Πανιώνιου (σ.σ Τετάρτη και Πέμπτη) ". Γι' αυτό το σκοπό άλλωστε η αποστολή του Κολοσσού βρίσκεται στην Αθήνα κάνοντας προπονήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK