Ο Πασκουάλ δεν πίστευε την ατυχία με Γκιστ!

Περισσότερο προβλημάτισε τον Τσάβι Πασκουάλ ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ παρά η ήττα από τη Ρεάλ.

Ο Πασκουάλ δεν πίστευε την ατυχία με Γκιστ!

Με την κακοδαιμονία που δεν αφήνει σε... ησυχία τον Παναθηναϊκό τα είχε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος του αγώνα στη Μαδρίτη. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ.

Τόνισε χαρακτηριστικά: "Α υτό ήταν το πιο άσχημο νέο της βραδιάς. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον τραυματισμό του Τζέιμς. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού του. Σίγουρα είναι μια απώλεια για εμάς καθώς πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη".

Αναλύοντας τον αγώνα σχολίασε: " Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά και ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Κάναμε, όμως, σημαντικά λάθη σε σημεία 'κλειδιά' του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 32 πόντους από την αντίπαλό μας, που μας στοίχισαν. Στην επίθεση πήγαμε καλά. Κοντρολάραμε το ματς και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε.

Στο τέλος, όμως, δεν τα καταφέραμε. Αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και στους αγώνες που ακολουθούν. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τον αγώνα και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα. Νομίζω πως είμαστε σε καλό επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζημιά ο Γκιστ, αγωνία στον Παναθηναϊκό!
Το... τρεις εξαμαρτείν ουκ Παναθηναϊκού σοφού!