Ο πραγματικός λόγος που ο Κάρι πλησίασε τον Αντετοκούνμπο

Όχι, ο Στεφ Κάρι δεν πλησίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να του ζητήσει να πάει στους Γουόριορς. Η αλήθεια βρίσκεται στα video games.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς κατευθύνει την ομάδα του στην επίθεση, κόντρα στους Σίξερς της Φιλαντέλφια
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς κατευθύνει την ομάδα του στην επίθεση, κόντρα στους Σίξερς της Φιλαντέλφια AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Η αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπάκς με τους Γκόλντεν Στειτ Γουόριορς έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία: Η ομάδα του Οκλαντ -αποδεκατισμένη από τους σταρ της- προσπάθησε με κάθε τρόπο να πιέσει τη λεγεώνα του Μιλγουόκι και το τελικό 107-98 υπέρ της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο έδειξε μια έντιμη μάχη, που έβγαλε και μια είδηση στο τέλος της. Ήταν η στιγμή που ο Στεφ Κάρι πλησίασε τον Αντετοκούνμπο και του πρότεινε 'κάτι' που ακούστηκε σαν συνεργασία, μέσα στην ίδια ομάδα. Το twitter δημιούργησε εκατοντάδες σενάρια, τα όνειρα για μια σύμπραξη Κάρι-Αντετοκούνμπο έμοιαζαν βγαλμένα από μπασκετικό μύθο

Όμως, ο πραγματικός λόγος που ο Κάρι πλησίασε τον Αντετοκούνμπο μάλλον δεν ήταν και τόσο μπασκετικός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Yahoo! Sports και του ρεπόρτερ Κρις Χέινς, ο Κάρι πρότεινε όντως στον Greek Freak να μπουν στην ίδια ομάδα, αυτήν που έχει φτιάξει για να παίζει με τους φίλους του PUBG.

Για τους αμύητους, το PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds) είναι ένα δημοφιλές online muliplayer παιχνίδι μαχών, εμπνευσμένο από την κλασσική ταινία 'Battle Royale', διαθέσιμο σε Playstation 4, XBOX One, αλλά και ως mobile game. Το καλοκαίρι του 2018 το PUBG σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με περισσότερα από 50.000.000 αντίτυπα και 400.000.000 ενεργούς παίκτες παγκοσμίως. Ο Κάρι και ο Αντετοκούνμπο θα γίνονταν σίγουρα σπουδαίοι συμπαίκτες, έστω και σε ένα video game. Είναι κι αυτό μια καλή αρχή.


News 24/7

24MEDIA NETWORK