H νέα φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς δεν κάνει πλάκα

Πρώτα απ' όλα, περιορίζει το πράσινο και φέρνει το μαύρο στο φόντο της. "Fear the Deer", δεν έχεις καμία άλλη επιλογή.

H νέα φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς δεν κάνει πλάκα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την κίτρινη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς COPYRIGHT 2019 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED.

Μετράμε μέρες μέχρι το ξεκίνημα της νέας σεζόν του NBA. Στο πρώτο pre-season game των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, τα 'Ελάφια' έπαιξαν καλά και κατάφεραν να επιβληθούν με 122-112 των 'Ταύρων', με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να φτάνει στο 'παρά ένα' ενός double-double και τον αδελφό του, Γιάννη, να μένει στον πάγκο. Λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν, οι Μπακς παρουσίασαν τη νέα φανέλα της ομάδας. Η παρουσίαση είναι σίγουρα εντυπωσιακή και κρύβει στοιχεία που αξίζουν σχολιασμού.

Κατ' αρχήν, το έντονο πράσινο σχεδόν εξαφανίζεται. Μπορούμε να θυμηθούμε άλλη μια φορά, στις αρχές της περασμένης δεκαετίας, επί εποχής Ρέι Άλεν και άλλη μια στα μέσα των '70s, όταν το εμβληματικό πράσινο είχε 'κρυφτεί' από τη φανέλα των Μπακς.

Φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς από το 2001
Φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς από το 2001
Φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς από το 1973
Φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς από το 1973

Η νέα φανέλα παίζει με μια ύπουλη τετραχρωμία, όπου μια τριπλέτα του λευκού, κρεμ, σκούρου πράσινου, υπογραμίζει την μορφή ενός ελαφιού, σε μαύρο φόντο. Το σχέδιο είναι επιβλητικό, θυμίζει επικές στιγμές του παρελθόντος αλλά και αδιέξοδα όπου ζητήθηκε πίστη και επιμονή από όσους αγαπούν την ομάδα.

Το σχέδιο της νέας φανέλας των Μιλγουόκι Μπάκς είναι αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK