Ο Σάρας μοίρασε "χυλόπιτες"

Τη στιγμή που πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στον πάγκο τους, ο Γιασικεβίτσιους θεωρεί ότι δεν ήρθε η ώρα για περισσότερες ευθύνες και μένει πιστός στη Ζαλγκίρις.

Ο Σάρας μοίρασε "χυλόπιτες"

Πρώτα θέλει να "ψηθεί" προπονητικά και μετά ν' αναλάβει μεγάλα καράβια. Γιατί τα μεγάλα καράβια έχουν και μεγάλες φορτούνες, τις οποίες ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θεωρεί προφανώς ότι δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί.

Το "αγροτικό" στη Ζαλγκίρις, την ισχυρότερη ομάδα της Λιθουανίας αλλά μικρό μέγεθος στην Ευρωλίγκα, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ωριμάσει και γι' αυτό επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ανεξαρτήτως αν κρούσεις υπήρξαν για να φύγει.

Η σύμβαση διετούς διάρκειας που υπέγραψε δεν συνεπάγεται την παραμονή του ως το καλοκαίρι του 2019. Παρόλα αυτά η υπογραφή του δείχνει την πίστη στο πρότζεκτ που ο ίδιος χτίζει μέρα με τη μέρα.

"Δεν ήθελα να ψάξω για κάτι άλλο τώρα. Υπήρξαν καλές προσφορές από κορυφαίες ομάδες, αλλά η Ζαλγκίρις μού αρέσει, νιώθω πως με αγαπούν και με σέβονται", δήλωσε ο 41χρονος κόουτς.

Ήδη ο Σάρας έχει κάνει και τις πρώτες δύο επιλογές του σε παίκτες. Αφού έφυγε ο Βεστερμάν, επέλεξε τον Μίτσιτς για τον "άσο" και προσέθεσε στο ρόστερ και τον Άαρον Γουάιτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK