Ο Σφαιρόπουλος δεν βγάζει τα κομπιουτεράκια

Μην του λέτε για υπολογισμούς και σενάρια διασταυρώσεων. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κοιτάει την ομάδα του και τίποτα περισσότερο.

Ο Σφαιρόπουλος δεν βγάζει τα κομπιουτεράκια

Τι πρώτος, το δεύτερος, τι τρίτος ή τέταρτος. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ασχολείται με τη θέση που θα καταλάβει ο Ολυμπιακός στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας ούτε ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στα πλέι οφ. Τον ενδιαφέρει απλώς " να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς μέσα στο γήπεδο και να ετοιμάζεσαι για κάθε παιχνίδι και να το παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις και ποια θέση θα πάρουμε. Δεν έχουμε βάλει κάποια θέση ως στόχο, απλώς όλοι καταλαβαίνουμε πως βρισκόμαστε στην ουρά αφού φάγαμε τον γάιδαρο. Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα και θα τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται".

Το επόμενο ματς είναι με την Νταρουσάφακα. Την οποία ο Έλληνας κόουτς υπολογίζει πολύ γιατί έχει " τέσσερις παίκτες με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, είναι παίκτες που μπορούν να σου δημιουργήσουν και στο ένας-ένας μεγάλα προβλήματα. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με μεγάλη συγκέντρωση, παίζουν πολύ με το ένστικτο τους, πρέπει λοιπόν από την πρώτη στιγμή να είμαστε έτοιμοι και να τους βάλουμε στο δικό μας μοτίβο και να μην τους αφήσουμε να παίξουν το μπάσκετ που θέλουν και ξέρουν".

Τα θετικά μαντάτα ήρθαν από το μέτωπο των τραυματιών, αφού υπάρχουν 14 ετοιμοπόλεμοι παίκτες. " Από χθες όλοι οι παίκτες κάνουν προπόνηση, είναι δική μου η απόφαση ποιος θα παίξει και ποιος όχι", τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε κάλεσμα στον κόσμο, αφού " η πορεία μας έως τώρα αξίζει μιας μεγάλης επιβράβευσης, η οποία θα έρθει με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο. Θέλουμε γεμάτο το ΣΕΦ, στα τρία εντός έδρας ματς που έχουν μείνει και θέλουμε ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK