Ο Σίνγκλετον (την) ψάχνει και... ψάχνεται για να φύγει

Oλες οι κινήσεις του Κρις Σίνγκλετον δείχνουν ότι δεν έχει ως απόλυτη προτεραιότητά του την παραμονή του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Οι προτάσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που απορρίφθηκαν και η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι πρωτάθλητες Ελλάδας.

Ο Σίνγκλετον (την) ψάχνει και... ψάχνεται για να φύγει

Νέο όχι φέρεται ότι είπε ο Παναθηναϊκός σε πρόταση που μετέφερε ο ατζέντης του Κρις Σίνγκλετον για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το ερώτημα που προκύπτει είναι, γιατί ομάδες σαν την ΤΣΣΚΑ κάνουν προτάσεις για παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και η ομάδα του δεδομένα θέλει να τον κρατήσει;

Η απάντηση προφανώς και είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης –για να το θέσουμε κομψά- δεν έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στους πράσινους. Ο Σίνγκλετον θυμίζουμε ότι βάσει συμβολαίου έχει οψιόν να πάει σε ομάδα του ΝΒΑ πληρώνοντας buyout της τάξης των 100.000 δολαρίων στον Παναθηναϊκό με καταλυτική ημερομηνία την 20η Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής, πέντε μέρες μετά το «άνοιγμα» της αγοράς για τους Free Agent στο ΝΒΑ ο Σίνγκλετον δεν έχει βρει το εγγυημένο συμβόλαιο που θα περίμενε αν και βρίσκεται σε επαφή με τουλάχιστον τρεις ομάδες. Ιντιάνα, Νιου Ορλίνς και Λος Άντζελες Κλίπερς. Παρόλα αυτά συνεχίζει και… ψάχνεται για άλλη ομάδα στην Ευρώπη αν κρίνουμε από το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ που έως τώρα φέρεται να έχει κάνει δύο προτάσεις για τον παίκτη που έχουν αμφότερες απορριφθεί.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο παίκτης με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πιέζει για να φύγει με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε θέση… άμυνας μη μπορώντας να κάνει κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK