Ο specialist Μπαρτζώκας στον πάγκο της Χίμκι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει άμεσα στους πάγκους μετά αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, με την Χίμκι να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Χίμκι θα είναι ο έβδομος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Γιώργου Μπαρτζώκα με την ιδιότητα του head coach (μετά από Ολύμπια Λάρισα, Μαρούσι, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Κούμπαν και Μπαρτσελόνα), με τον 52χρονο Έλληνα τεχνικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και να ανακοινώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής από το ρωσικό σύλλογο.

Ο specialist Μπαρτζώκας στον πάγκο της Χίμκι

"Η Χίμκι είναι χαρούμενη που ανακοινώνει τον Έλληνα σπεσιαλίστας Γιώργος Μπαρτζώκας ως νέο μας πρώτο προπονητή. Το συμβόλαιο με τον πρωταθλητή Ευρώπης (2013) ήταν για δύο χρόνια. Καλωσορίζουμε τον Γεώργιο στο σύλλογό μας", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτζώκας αναλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Ντούσαν Ιβάνοβιτς που αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες την Χίμκι και ουσιαστικά αναλαμβάνει μία νέα μεγάλη πρόκληση για αυτόν μετά μάλιστα από μία δύσκολη σεζόν στην Μπαρτσελόνα όπου δεν τελείωσε επιτυχημένα ελέω και των πολλών τραυματισμών που έπληξαν τους "μπλαουγκράνα" καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΙΜΚΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK