Ο Σβεντ σερβίρει αμερικανικές γεύσεις στο κέντρο της Μόσχας

Προτού ενεργοποιήσει εκ νέου το χέρι του στα παιχνίδια της Χίμκι, ο υγιής πια Αλεξέι Σβεντ το δοκίμασε σερβίροντας στο downtown εστιατόριο που άνοιξε στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Ο Σβεντ σερβίρει αμερικανικές γεύσεις στο κέντρο της Μόσχας

Θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που αντίκρισες τον Αλεξέι Σβεντ αγωνιζόμενο στη Euroleague; Πάνε τρεις από τότε, μια και ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις στις 23 Νοεμβρίου, όταν είχε 25 πόντους και 10 ασίστ στο νικηφόρο 84-83 του Κάουνας, ήταν ο τελευταίος του στη σεζόν.

Έκτοτε κατέγραφε μόνο απουσίες. Το κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού δεν τον άφηνε να έρχεται σ' επαφή με μπάλα και μοιραία καθυστέρησε πολύ να επανέλθει.

" Είναι ένας τραυματισμός που απαιτεί επέμβαση. Εγώ όμως προσπάθησα ν' αποφύγω το χειρουργείο και γι' αυτό πήρε περισσότερο χρόνο. Σίγουρα δεν χαροποιεί που καθυστέρησε, αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα", ανέφερε εξηγώντας πόσο του έλειψε η δράση στο παρκέ.

Συνολικά η ρωσική ομάδα έδωσε 14 παιχνίδια χωρίς τον ηγέτη της. Παράγοντας τουλάχιστον ανασταλτικός στην προσπάθεια διάκρισης για δεύτερη σερί χρονιά στη διοργάνωση και επανάληψης της πρόκρισης στα play offs. Μία από τις συνέπειες ήταν η απόλυση του κόουτς Μπαρτζώκα και όλου του ελληνικού σταφ που τον συνόδευε. Που, μεταξύ μας, λογική δεν είχε, τη στιγμή που έγινε.

Την Πέμπτη πάντως ο πολυσύνθετος γκαρντ επανέρχεται για να παίξει απέναντι στη Μιλάνο. Είναι ένα οριακό παιχνίδι για τη Χίμκι, μια και στα επτά που απομένουν ως τη λήξη της κανονικής περιόδου ψάχνει τουλάχιστον 5, αν όχι 6, νίκες μήπως και προλάβει την 8άδα.

Όλο αυτό το διάστημα των 95 ημερών ο Σβεντ δεν μονολογούσε. Οργάνωνε καλύτερα την εξωγηπεδική ζωή του, ακολουθώντας ταυτόχρονα το μακρόσυρτο πρόγραμμα αποκατάστασης. Παρέα με τη σύζυγό του, Ναστάγια, άδραξαν την ευκαιρία να στήσουν τη δική τους επιχείρηση εστίασης.

Ένα εστιατόριο με αμερικανικές συνταγές στο κέντρο της Μόσχας. Για την ακρίβεια σερβίρε 'mac and cheese'. Εκεί που πλέον υποδέχεται φίλους και γνωστούς.

Έπαιξα στο ΝΒΑ και είδα πως τρώνε πολύ mac & cheese. Τα ζυμαρικά είναι πολύ καλό φαγητό για τον αθλητή πριν από τους αγώνες, τού δίνει ενέργεια

Στο menu δεν προσφέρεται μονάχα η παραδοσιακή συνταγή. Υπάρχει ποικιλία για να εξυπηρετούνται όλοι και να καλύπτεται η γευστική ανάγκη κάθε απαιτητικός ουρανίσκος.

Εμείς θα προτιμήσουμε το πιάτο που ξεχειλίζει... χοληστερίνη. Με παρμεζάνα, μπέικον και τηγανητό αυγό!

Υπάρχουν κι άλλα. Με κεφτεδάκια, κοτόπουλο και μπριζολάκι. Όπως επίσης παιδικό πιάτο.

Είναι μακαρονάς, τι να κάνουμε...

Photo credits: instagram.com/macandcheese2018/

News 24/7

24MEDIA NETWORK