Ο Ταπούτος μιλάει για την υγεία του και την επόμενη ημέρα στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο Χρήστος Ταπούτος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ σε ηλικία 36 ετών εξαιτίας ενός σοβαρού ιατρικού λάθους. Λίγες ώρες αργότερα βγήκε στον αέρα της εκπομπής "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 και έδωσε... εξηγήσεις.

Ο Ταπούτος μιλάει για την υγεία του και την επόμενη ημέρα στο Ραδιόφωνο 24/7

Στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 μίλησε ο 36χρονος πλέον Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (25/1) ανακοίνωσε ότι σταματάει το μπάσκετ λόγω ιατρικού λάθους.

Διαβάστε τα όσα ανέφερε:

"Γενικά έχω βαρεθεί να βλέπω τον εαυτό μου με γύψους. Πήγε τελείως λάθος η επέμβαση. Απέκτησα ένα πρόβλημα στο καλό μου χέρι, το αριστερό μου, το οποίο τείνει να γίνει μόνιμο. Παλεύω κάθε μέρα να προσπαθώ να το βελτιώνω. Δεν μιλάω για μπάσκετ, το έχω ξεχάσει αυτό, μιλάω για την καθημερινότητα.

Τραβιέμαι με αυτή την ιστορία τουλάχιστον ένα χρόνο κι έχω πολύ μέλλον μπροστά μου.

Το μπάσκετ με έκανε έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο. Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι και λειτουργώ. Είναι ένας λόγος που έφυγα από το σπίτι μου 16 χρονών και αναγκαστικά με έκανε να μεγαλώσω νωρίς και να είμαι ανεξάρτητος. Κέρδισα πάρα πολλά πράγματα από αυτό.

Το άλφα και το ωμέγα στην καριέρα ενός αθλητή είναι να μάθει να σκέφτεται και να λειτουργεί με το σύνολο. Προσπάθησα να πάρει τα καλύτερα από τον κάθε προπονητή. Θεωρώ ότι από το συγκεκριμένο χώρο πήρα μόνο θετικά και τα κρατάω αυτά.

Δεν νομίζω ότι το έχω για να γίνω προπονητής. Θα μου άρεσε να ασχοληθώ με μικρά παιδιά και στο κομμάτι το μπασκετικό και το παιδαγωγικό. Είναι λίγο φρέσκα όλα και πρέπει σιγά σιγά να τα βάλω σε μια τάξη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK