Ο θριαμβευτής Μαυροειδής θυμήθηκε μέχρι τον... Καρρά!

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στον "Sport24 Radio 103.3" για τη γλυκιά γεύση που αφήνει στο στόμα η κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ και την επιστροφή στους τίτλους μετά από 16 χρόνια.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ στον Σταύρο Καραΐνδρο για τον "Sport 24 Radio 103.3":

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: ¨Τελικά το τραγούδι που είπαμε του Καρρά το «Γύρισε ξανά» ήταν σημαδιακό. Η ΑΕΚ γύρισε ξανά στην κατάκτηση τίτλων. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό του αγώνα ότι το πιστεύαμε. Ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια τον ρυθμό και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο”.

Για το σημείο που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γυρίσει το ματς: “Δεν δείξαμε κανέναν φόβο. Μείναμε στο πλάνο του κόουτς. Σε αυτό τον τελικό μέτρησε το κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου”.

Για τη σημασία της κατάκτησης αυτού του τίτλου: “Η κατάκτηση ενός Κυπέλλου είναι ένα σκαλοπάτι για να πάει η ομάδα πιο ψηλά και πιο κοντά στο πλάνο που έχει ο πρόεδρος απ΄όταν ανέλαβε”.

Για τον πρόεδρο της ομάδας Μάκη Αγγελόπουλο: “Είναι επιβράβευση για τον πρόεδρο, για να συνεχίσει να πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που μας στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα. Δεν μας έχει μιλήσει ποτέ επικριτικά . Και εμείς και αυτός κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν μας αγχώνει. Ίσα ίσα μας εμψυχώνει. Και σήμερα μας βοήθησε και αυτός και η διοίκηση και όσοι δικοί μας φίλαθλοι ήταν εδώ”.

24MEDIA NETWORK