Ο Τζέιμς είχε σπρώξει και τον Σπέλστρα (VIDEO)

Ο Μπλατ έπρεπε να το ξέρει, ο Τζέιμς... σπρώχνει τους προπονητές του. Το είχε ξανακάνει το 2010!

Ο Τζέιμς είχε σπρώξει και τον Σπέλστρα (VIDEO)

Δεν είναι μυστικό πως στις ομάδες που έχει παίξει ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι το απόλυτο αφεντικό. Ο Ντέιβιντ Μπλατ το ήξερε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε του Καβαλίερς και δεν θα πρέπει να αιφνιδιάστηκε από την αντίδραση του "βασιλιά" στο παιχνίδι της Τρίτης με τους Σανς.

Ιδίως αν είχε στο νου του το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με το συνάδελφό του Έρικ Σπέλστρα στην πρώτη χρονιά του Τζέιμς στο Μαϊάμι. Ήταν ένα παιχνίδι του Νοεμβρίου του 2010 με τους Μάβερικς, στο πρώτο δίμηνο δηλαδή εκείνης της σεζόν, που εμφανώς εκνευρισμένος ο "King" κινείται προς τον πάγκο και απωθεί με τον ώμο τον τότε προπονητή του που έχει μπει στο παρκέ.

Τότε το περιστατικό υποβαθμίστηκε από τον οργανισμό των Χιτ. Άπαντες είχαν μιλήσει για τυχαίο συμβάν, ότι ο ένας δεν είδε τον άλλο μέσα στο χαμό! Μόνο που παρατηρώντας κανείς τη σκηνή, αντιλαμβάνεται πως ο Τζέιμς γυρίζει το κορμί του για να βρει τον Σπέλστρα με τον ώμο και να του στείλει... μήνυμα ανωτερότητας. Χρόνια αργότερα ο κόουτς των Χιτ πήρε ρεβάνς του σπρώχνοντας τον παίκτη του μετά από ένα κερδισμένο φάουλ. Το έκανε για τον εμψυχώσει. Not...

Διαβάστε ακόμη:

Ο Λεμπρόν κάνει στην άκρη τον Μπλατ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK