Οι 4 μνηστήρες

Οι 4 μνηστήρες

Χεμοφαρμ

Η εκπρόσωπος της μεγάλης των πλάβι σχολής στο φάιναλ φορ της Θεσσαλονίκης. Δεν έχει τις μεγάλες επιτυχίες αλλά διαθέτει το νέο μεγάλο αστέρι του Γιουγκοσλαβικού μπάσκετ, τον Ντάρκο Μίλισιτς που έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του ΝΒΑ. Η Χέμοφαρμ θα είναι η αντίπαλος των "κιτρίνων" στον ημιτελικό, και όπως είναι φυσικό είναι ...διψασμένη να δώσει το παρόν για πρώτη φορά σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, χρίζει προσοχής καθώς διαθέτει καλό σύνολο.

Μπόκαβατς
Μίλισιτς
Τόπιτς
Βασίλιεβιτς
Τσίριτς
Πόποβιτς
Κάμπελ
Βίντατσιτς
Ντζόγκο
Στεφάνοβιτς
Αλεξιτς
Βούτσινιτς










Βέντσπιλς

Oμάδα από την Λετονία είναι πάντα υπολογίσιμη. Δεν έχει στις τάξεις της το μεγάλο όνομα αλλά οι Μπάγκασιτς και Τσάτμαν μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Παράξενη ομάδα, έχει τα φόντα για να είναι αυτή που θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Μπαγκάτσκις
Τσατμαν
Μπούκσεβικς
Πουλ
Πούρνις
Σκίρμαντς
Βετσβάγκαρς
Πέτερσονς
Κοσούσκινς
Οπερσατς
Ζέλτιν









Πρόκομ Τρέφαλ Σόποτ

Πρόκειται για την ανερχόμενη δύναμη στο Πολωνικό μπάσκετ. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της χώρας της και φιλοδοξεί να πάρει τα ηνία. Πρώτο της "κανόνι"είναι ο Αμερικανός Τζόσεφ Αλαν Μακνάουλ, γύρω από τον οποίο κινούνται όλα τα νήματα στην οργάνωση της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. Αρκετά φιλόδοξη, ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη μεστόχο την παρουσία στον τελικό, και από εκεί και πέρα ότι βγει.

Μακνάουλ
Γιάγκοτνικ
Μάρκοβικ
Μασιούλις
Βράνκοβιτς
Μασκολιούνας
Γιανκόφσκι
Βίλτσεκ
Φούλερ
Ζντεκ
Μπάρι
Κρτζίκαλα
Μπλουμτζίνσκι











Αρης

Η ιστορία του μεγάλη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ουδείς. Οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη ουκ ολίγες, αλλά οι κατακτήσεις λιγότερες από όσες άξιζε. Πολλές φορές νιώθεις ότι η ιστορία σου χρωστάει κάτι, που δύσκολα πλέον μπορείς να το αποκτήσεις. Ο Αρης υπήρξε στα τέλη της δεκαετίας του '80 η ομάδα που υποστήριζε όλη η Ελλάδα, τα αξέχαστα βράδια όπου συμμετείχε στο Κύπελλο πρωταθλητριών και αργότερα στα Final-4. Η γενιά τωνΓκάλη και Γιαννάκηγαλούχησε γενιές ολόκληρες και έδωσε το έναυσμαγια την άνοδο του ελληνικού μπάσκετ. Μακράν η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη εμπειρία και όπως αναμένεται πρώτο φαβορίγια την κούπα. Πρώτο ...βιολί ο Ουίλι Σόλομον.

Ουίλι Σόλομον
Αλαν Γκρέγκοφ
Γιάννης Λάππας
Σωτήρης Νικολαίδης
Δημήτρης Χαριτόπουλος
Γιάννης Γκαγκαλούδης
Ντιμιταρ Αγγέλοφ
Κώστας Κακαρούδης
Φεοντόρ Λικχολίτοφ
Ραιαν Στακ
Ιβαν Γκργκατ
Μίροσλαβ Ραίσεβιτς
Νικος Ορφανός











News 24/7

24MEDIA NETWORK