Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στάθηκαν στις δηλώσεις του τόσο οι νικητές όσο και οι ηττημένοι της βραδιάς:

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς
Γιόνας Καζλάουσκας: " Σίγουρα η νίκη μας αφήνει ικανοποιημένους. Όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά γιατί παίξαμε καλό μπάσκετ. Δεν μπορείς να παίζει όσο καλά θέλεις, όμως παίξαμε καλή άμυνα έχοντας πειθαρχία. Ο Χαρίσης είναι λίγο καιρό μαζί μας αλλά θα μας βοηθήσει. Υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως μέχρι στιγμής δείχνουμε χαρακτήρα. Αναζητούμε έναν παίκτη, ο οποίος δεν θα είναι του στυλ του Ράντσικ ή του Ζουκάουσκας αλλά θα μας ανεβάσει ένα σκαλί ψηλότερα. Αν δεν βρεθεί βέβαια κάτι καλό, θα πορευτούμε με το υπάρχον υλικό ".

Πίνι Γκέρσον: " Ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη περισσότερο από όσο εμείς. Φάνηκε στο παιχνίδι αυτό. Βέβαια πήγε περισσότερες φορές στις βολές, στοιχείο καθοριστικό για την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Σαν ομάδα έχει το ταλέντο να παραμείνει αήττητος εδώ, όμως με τόσο κακά ποσοστά ευστοχίας (38%) δεν πρόκειται να πάει πολύ μακριά".


Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης
Στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στάθηκαν στις δηλώσεις του τόσο οι νικητές όσο και οι ηττημένοι της βραδιάς:


Αναλυτικά:


Χρήστος Χαρίσης: «Ηταν πολύ δύσκολο το ματς και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Ολυμπιακό ξανά. Κρατήσαμε την Μακάμπι χαμηλά στο σκορ και τα καταφέραμε. Χρειάζεται όμως υπομονή ακόμα.»

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Η νίκη μας οφείλεται στον κόσμο. Προσπαθούμε ακόμη να γίνουμε ομάδα. Κοιτάμε την πορεία μας παιχνίδι, παιχνίδι. Σε λίγο καιρό θα δείτε τον πραγματικό Σχορτσιανίτη.»

Κούινσι Λιούις: «Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Σήμερα πήγαμε πολύ καλά. Πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή. Η ομάδα μας είναι καινούρια. Προσπαθούμε ακόμα να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και τα συστήματα. Δεν φοβηθήκαμε όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Οι Σεϊμπούτις και Σχορτσιανίτης πήγαν πολύ καλά.»


Ο Τάιους Εντνι δήλωσε το Contra.gr: « Είναι μία σημαντική νίκη για μας. Είχαμε πολλή ενέργεια στο παιχνίδι μας. Θα μας βοηθήσει αυτή η επιτυχία για τη συνέχεια. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Αν παίζουμε έτσι, είμαστε ικανοί να φτάσουμε ψηλά.»
Tζέιμι Αρνολντ: «Δεν με εξέπληξε ο Ολυμπιακός. Ξέραμε ότι θα είναι δυνατός. Ο αντίπαλός μας βρήκε ρυθμό. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να “δέσουμε” περισσότερο.»

Aντονι Πάρκερ: «Σεβαστήκαμε τον Ολυμπιακό. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα βελτιώνεται σιγά-σιγά. Νίκη με νίκη θα φτάσουμε πιστεύω ως την Πράγα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα.»

Μασέο Μπαστόν: «Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ «δεμένος». Εμείς ήμασταν άτυχοι. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον η ομάδα μας θα παρουσιαστεί καλύτερη.»

Για τη νίκη της Μακάμπι επί των Ράπτορς:

«Ηταν μία σπουδαία νίκη. Αλλά ο τύπος στην Αμερική και στον Καναδά μας σνόμπαρε. Αυτό μας πείραξε πολύ.»



News 24/7

24MEDIA NETWORK