Οι δηλώσεις του ματς Ελλάδα-Βοσνία

Οι δηλώσεις του ματς Ελλάδα-Βοσνία
Παναγιώτης Γιαννάκης: " Προκριθήκαμε και τώρα θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ιδιαίτερη παράδοση στο μπάσκετ. Μπορεί να έφτασε ως εδώ μέσω του Τσάλεντζ Ράουντ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακή ομάδα. Αντίθετα, είναι ένα σύνολο που έχει σφυρηλατηθεί με τέτοιο τρόπο προκειμένου να παίζει πολύ καλά στα κρίσιμα παιχνίδια. Εμείς πάντως θα κάνουμε αυτό που πρέπει".

Νίκος Ζήσης: " Επρεπε να ήμαστε πρώτοι. Το άξιζε αυτή η ομάδα. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και μας τιμώρησε. Κόντρα στο Ισραήλ θα είμαστε όπως πρέπει να είμαστε. Σιγά-σιγά βρίσκομαι τον καλό εαυτό μας".

Λαζάρος Παπαδόπουλος: " Κόντρα στη Βοσνία πήγαμε καλύτερα στα μπλοκ άουτ. Είναι απαραίτητο να στηριχθούμε στα ριμπάουντ για να παίρνουμε τις νίκες. Από το ματς με τη Σλοβανία πήραμε το μάθημά μας. Θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι ελπίζοντας να συνεχίσουμε στη διοργάνωση".

Αντώνης Φώτσης: " Δεν πρέπει να περιμένετε κάτι διαφορετικό. Αυτοί είμαστε, ό,τι έχειπαρακολουθήσει ο κόσμος μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι να δούμε τα επόμενα παιχνίδια σαν φιλικά, να χαρούμε το μπάσκετ και να κάνουμε κάτι καλό. Το Ισραήλ το ξέρουμε. Δεν έχει τους πολύ καλούς παίκτες, αλλά έχει παίκτες που δίνουν το 150% των δυνατοτήτων τους σε κάθε παιχνίδι ".

Μιχάλης Κακιούζης: " Το τουρνουά τώρα αρχίζει για εμάς. Ισως ήταν καλό τελικά που χάσαμε χθες από τη Σλοβενία. Είναι ένα μπερδεμένο τουρνουά που το Ισραήλ κερδίζει την Ισπανία, η οποία έχει κερδίσει είκοσι πόντους τη Σερβία/Μαυροβούνιο. Κόντρα στη Βοσνία Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ και θα έπρεπε να είχαμε είκοσι πόντους διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. Άλλες φορές μπορεί να σου βγει και άλλες όχι. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχει σημασία, πάντως, εάν δεν ξεκουραστούμε τέσσερις μέρες (σ.σ. περνώντας ως πρώτοι), αφού τις προηγούμενες φορές καθόμασταν, αλλά στη συνέχεια αποκλειόμασταν ".


News 24/7

24MEDIA NETWORK