Οι δύο κορυφαίοι παίκτες του NBA που βάζουν τρίποντα και στην βιομηχανία της μουσικής

Έχουν φτιάξει κομμάτια, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και αποδεικνύουν πως οι αθλητές δεν είναι μονοδιάστατοι.

Los Angeles Lakers' Russell Westbrook dances to the music during warmups for the team's NBA basketball game against the Boston Celtics Tuesday, Dec. 13, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
(AP Photo/Jae C. Hong) AP

Το να είσαι αθλητής και μάλιστα ανάμεσα στους κορυφαίους του NBA δεσμεύει αρκετή ενέργεια και η αφοσίωση και στοχοπροσήλωση των αθλητών κρίνεται απαραίτητη. Παρόλα αυτά, μερικοί αθλητές έχουν την διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθούν παράλληλα και με άλλες δραστηριότητες, πολλές φορές απόλυτα διαφορετικές με το άθλημα.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται δύο πολύ αναγνωρίσιμοι αθλητές. Ο Ένας αποτελεί θρύλο του NBA με τεράστια παρακαταθήκη και ο άλλος ακόμα γράφει με χρυσά γράμματα τον δικό του μύθο.

Σακίλ Ο'Νιλ

Τι δεν μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Κυκλοφόρησε τέσσερα στούντιο άλμπουμ την δεκαετία του 90 και συγκεκριμένα το '93 και '98, με το πρώτο του κομμάτι, Shaq Diesel, να γίνεται πλατινένιο, καθώς πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο δίσκους. Η τελευταία του δουλειά, το Respect, έφτασε στο Νο. 58 του Billboard 200 και στο Νο. 8 του Top R&B Albums chart.

Ντάμιαν Λίλαρντ

Μπορεί να γνωρίζετε τον Λίλαρντ ως τον All-Star του NBA που σκοράρει καλάθια δίπλα στον δικό μας... γνώριμο Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ άλλοι μπορεί να τον αναγνωρίζουν ως Dame D.O.L.L.L.A. Ο αθλητής έχει κυκλοφορήσει τέσσερα στούντιο άλμπουμ με το εν λόγω ψευδώνυμο, με το τελευταίο του, Don D.O.L.L.L.A. να κυκλοφορεί τον Αύγουστο του 2023.

Διαβάστε περισσότερα

Έγραψε ιστορία ο ανεπανάληπτος Γιόκιτς

Ο Νάγκελσμαν θεωρεί πως το κόκκινο σακάκι του έπαιξε ρόλο στην απόλυση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK