Οι Γουόριορς χρειάστηκε να παίξουν... άμυνα για να νικήσουν τον Γιάννη

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επέστρεψαν στις νίκες με 108-94 απέναντι στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και τα βρήκαν σκούρα στην τρίτη περίοδο με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να παίξουν... άμυνα για να γυρίσουν το παιχνίδι (VIDEO).

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo drives to the basket during an NBA basketball game against the Orlando Magic Wednesday, Jan. 10, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
antetokounmpo giannis AP IMAGES

Χωρίς τον Στεφ Κάρι σε ένα ακόμα παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στο δεξί του πόδι, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στους φορμαρισμένους Μπακς. Το ξεκίνημα, ωστόσο, ήταν θετικό, αφού πήραν κεφάλι 9 πόντων με τη λήξη της 1ης περιόδου και 14 στο ημίχρονο.

Με την έναρξη της 3ης περιόδου, ωστόσο, οι Μπακς έκαναν το παιχνίδι της ζωής τους παίζοντας σπουδαία άμυνα, ενώ κατάφεραν όχι μόνο να πλησιάσουν αλλά να προηγηθούν με 2 πόντους!

Η χαρά για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν κράτησε πολύ. Οι Γουόριορς απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και τελικά πήραν εύκολη νίκη με 108-94, κάνοντας ένα 28-12 στην τελευταία περίοδο.

Ο "Greek Freak" ήταν πολύ καλός σε ένα ακόμα ματς μετρώντας 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

AP Photo/Aaron Gash

News 24/7

24MEDIA NETWORK