Οι λεπτομέρειες της φιέστας του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στη φιέστα του νταμπλ. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει πως σήμερα, Δευτέρα 12/6, στις 21.00 θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ η φιέστα για την κατάκτηση του 36 Πρωταθλήματος στην ιστορία της αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2016-2017.

Μετά τα χθεσινοβραδινά προεόρτια και την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ υποδοχή που επεφύλαξαν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας μας στο ΟΑΚΑ, απόψε το βράδυ θα διεξαχθεί η επίσημη φιέστα και η απονομή των δύο τροπαίων.

Σας καλούμε στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτό το Double με την είσοδο να είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Για λόγους ασφαλείας και δικής σας προστασίας και για να μην υπάρξουν υπεράριθμοι στις εξέδρες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods διαθέτει εισιτήρια με μηδενικό κόστος, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα 12/6 12.00 με 18.00).

Ηλεκτρονικά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν από τις 18.30 μέχρι 20 λεπτά και την έναρξη της γιορτής. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν εκδώσει ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθευτούν το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*** Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά και για την αποψινή φιέστα.

*** Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

News 24/7

24MEDIA NETWORK