Οι πανηγυρισμοί της πρόκρισης του Ολυμπιακού μέσα από το ΣΕΦ

Το Contra.gr εξασφάλισε τρία videos από τις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές, όπου οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη-πρόκριση στο Final Four της Εuroleague. Δείτε το γήπεδο να παίρνει... φωτιά!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 87-78 της Εφές στο πέμπτο ματς της σειράς και προκρίθηκε στο Final Four της Κωνσταντινούπολης όπου θα διεκδικήσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος, οι Τούρκοι το πάλεψαν, αλλά η καρδιά των "ερυθρόλευκων" στο φινάλε μίλησε και κάπως έτσι ήρθε η σπουδαία αυτή νίκη. Μεγάλο ρόλο φυσικά έπαιξε και ο πύρινος κόσμος του Ολυμπιακού που γέμισε το ΣΕΦ και έδωσε παλμό στην ομάδα.

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού λοιπόν ο κόσμος ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, ενώ το σύνθημα "Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό" ηχούσε στο χώρο.

Δείτε τα τρία αποκλειστικά videos που εξασφάλισε το Contra.gr από τις κερκίδες του ΣΕΦ και στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα πόσο γρήγορα.... μπορεί να πάρει φωτιά ένα στάδιο.

Απολαύστε τα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK