Οι πρωτιές είναι αμέτρητες για τον Giannis

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Ο 22χρονος αποτελεί το βασικό "γρανάζι" στη μηχανή του Τζέισον Κιντ και πλέον έρχονται και οι αριθμοί να το αποδείξουν με ένα μοναδικό του επίτευγμα.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after hitting a three-point shot during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Wednesday, March 29, 2017, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after hitting a three-point shot during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Wednesday, March 29, 2017, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm) AP

Ο "Greek Freak" δεν αστειεύεται. Και το αποδεικνύει με κάθε του εμφάνιση, που είναι πρωτοπόρος στην προσπάθεια των Μπακς για νίκη. Ο πρώτος στόχος βέβαια επετεύχθη για τα "ελάφια", αφού κατάφεραν να καπαρώσουν μία θέση για τα playoff της Ανατολής.

Πλέον όμως, ο 22χρονος φόργουορντ έχει να περηφανεύεται για την κατάρριψη ενός άλλου ρεκόρ. Ο Γιάννης κατάφερε να είναι πρώτος στις πέντε βασικές στατιστικές κατηγορίες των Μιλγουόκι Μπακς. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού, μετράει 23.1 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ, 1.9 τάπες και 1.7 κλεψίματα γεγονός που τον έφερε πρώτο μεταξύ των συμπαικτών του.

Κι αν αυτό το κατόρθωμα φαίνεται... λίγο σε μερικούς, μόνο άλλοι τέσσερις παίκτες στην ιστορία του NBA έχουν καταφέρει αυτό το κατόρθωμα! Ο λόγος για τους Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ, Λάρι Μπερντ, Τσάρλς Μπάρκλεϊ και Κρις Γουέμπερ.

Photo credits: AP Photo/Mary Schwalm

News 24/7

24MEDIA NETWORK