Οι Thunder πήραν All-star και... γλίτωσαν χρήματα!

Το deal του καλοκαιριού πέτυχαν οι Oklahoma City Thunder, καθώς όχι μόνον απέκτησαν έναν από τους κορυφαίους παίκτες του NBA, αλλά... εξασφάλισαν και χρήματα για να φέρουν κι άλλον!

Οι Thunder πήραν All-star και... γλίτωσαν χρήματα!

Κάτοικος Oklahoma έγινε ο Paul George, αφού η διοίκηση των Thunder πέτυχε ένα από τα εξυπνότερα deal των τελευταίων ετών. Όχι μόνο πήρε με ανταλλαγή τον 27χρονο small forward, αλλά εξασφάλισε και χρήματα για την ανανέωση του Russell Westbrook και παράλληλα ετοιμάζεται για δεύτερο... χτύπημα.

Οι Pacers πήραν τους Victor Oladipo, Domantas Sabonis και έδωσαν τον George, χωρίς ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν κάποιο draft pick! Με αριθμούς αυτή η ανταλλαγή σημαίνει:

Οι Thunder πήραν το συμβόλαιο του George αξίας 19.510.000$ και έδωσαν εκείνα των Oladipo αξίας 21.000.000$ και Sabonis αξίας 2.550.000$.

Με λίγα λόγια κέρδισαν 2.550.000$ παίρνοντας παράλληλα έναν All-star παίκτη! Επόμενο βήμα η υπογραφή της ανανέωσης του Westbrook με νέο πενταετές συμβόλαιο αλά... Curry ( 201 εκατομμύρια) και ταυτόχρονα μία ακόμα κίνηση για παίκτη πρώτης γραμμής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK