Οικονομική στήριξη από την ΚΑΕ ΑΕΚ στο χάντμπολ

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΚΑΟΔ, δεσμευόμενη πως τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του τμήματος χάντμπολ. "Ευθύνων όλων μας", χαρακτήρισε τη διάσωση της Ερασιτεχνικής η διοίκηση του μπάσκετ.

Οικονομική στήριξη από την ΚΑΕ ΑΕΚ στο χάντμπολ

Η σχετική ανακοίνωση: " Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση της «Βασίλισσας» εντός και εκτός παρκέ.

Ο στόχος της επιστροφής σε υψηλές θέσεις και μακροπρόθεσμα στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Η ΑΕΚ όμως είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη.

Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής ευθύνης η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε όπως το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΑΕΚ - ΚΑΟΔ, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου (14:30), να διατεθεί για τις ανάγκες της πρωταθληματικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τους οπαδούς της, οι οποίοι καλούνται να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο. Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η παραπάνω αναγκαιότητα αποτελούν τελικά ευθύνη όλων μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ