"Όλα τα λεφτά" το ποστάρισμα της Euroleague για Σπανούλη και Διαμαντίδη!

Ο Βασίλης Σπανούλης δίνει μάχη για να περάσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και να γίνει ο Νο 1 πασέρ στην ιστορία σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η Euroleaue τους "ένωσε" με μοναδικό τρόπο!

"Όλα τα λεφτά" το ποστάρισμα της Euroleague για Σπανούλη και Διαμαντίδη!
EUROKINISSI

Σύγκρουση γιγάντων! Μόνο έτσι μπορεί να αποτυπωθεί σωστά αυτό που έχουν πετύχει μέχρι τώρα οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, με τον επί σειρά ετών αρχηγό του Παναθηναϊκού να καμαρώνει στην κορυφή με 1.255 ασίστ και τον νυν αρχηγό του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται για την... προσπέραση.

Μετά τον αγώνα με την Αναντολού Εφές (όπου έκανε και πάλι αρκετές φορές "ευτυχισμενο" τον Νίκολα Μιλουτίνοφ με πάσες που κατέληξαν σε καρφώματα) ο "V-Span" είχε φτάσει στις 1.251, που έγιναν ωστόσο 1.252 μετά από παρέμβαση του δημοσιογράφου του Contra.gr, Γιάννη Ψαράκη, που αποκάλυψε τη μεγαλειώδη γκάφα της διοργανώτριας αρχής να μην μετρήσει την ασίστ του στον Πρίντεζη στο νικητήριο καλάθι του Ολυμπιακού στον τελικό του 2012.

Με τις δύο μάλιστα εμβληματικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ να απέχει ο ένας από τον άλλο τρεις ασίστ, η Euroleague ανέβασε κοινή φωτογραφία τους όπου κοιτάζουν ένα κινητό και χαμογελούν... "Τσεκάροντας τα στατιστικά με τις ασίστ τους", αναφέρει χαρακτηριστικά το τιτίβισμα της Euroleague.

News 24/7

24MEDIA NETWORK