Πασκουάλ: "Ολες οι ομάδες έχουν πρόβλημα εκτός έδρας, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός"

Ο Τσάβι Πασκουάλ επιχείρησε να διαβάσει όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμα την ήττα του Παναθηναϊκού από την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη.

Πασκουάλ: "Ολες οι ομάδες έχουν πρόβλημα εκτός έδρας, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός"

Αναλυτικά ο Καταλανός τεχνικός τόνισε: "Συγχαρητήρια στη Νταρουσάφακα που πήρε μια μεγάλη νίκη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ουσιαστικά χάσαμε το ματς γιατί στο τέλος του ημιχρόνου η Νταρουσάφακα είχε ένα σερί 9-0, το οποίο στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου έγινε 13-3 και ακολούθως 22-3 ως το 25’.

Ήταν ένα από τα "κλειδιά" που έκριναν την αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν κλειστό. Χάσαμε ένα ανοιχτό σουτ και ένα κρίσιμο ριμπάουντ. Ήταν και αυτό ένα "κλειδί" για την έκβαση του αγώνα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά κάποιες λεπτομέρειες και κάποια πράγματα που δεν κάναμε καλά στο τέλος έκριναν τον αγώνα.

Γενικά σχεδόν όλες οι ομάδες της διοργάνωσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε στα κρίσιμα λεπτά και να βελτιώσουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα. Σίγουρα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτές τις λεπτομέρειες γιατί σήμερα είχαμε το ματς στα μέσα χέρια μας και το χάσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK