Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι 40 πιο απολαυστικές φωτογραφίες του ντέρμπι

Το Contra.gr παρουσιάζει τις καλύτερες φωτογραφικές στιγμές του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για τη Euroleague.

Ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού και ο Ιωάννης Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια της Euroleague 2019-2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Τρίτη 3 Μαρτίου 2020
Ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού και ο Ιωάννης Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια της Euroleague 2019-2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 EUROKINISSI SPORTS/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Το ντέρμπι της Euroleague μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ολοκληρώθηκε με νικητές τους Πειραιώτες, που μπαίνουν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ άουτ του θεσμού. Σε μία βραδιά που θύμισε ντέρμπι από το παρελθόν, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο, τα πλάνα των φωτογράφων της Eurokinissi δεν πήγαν πίσω.

Το Contra.gr παρουσιάζει τα 40 καλύτερα κλικ από το βράδυ της Τρίτης (κάντε κλικ στο εικονίδιο του facebook για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK