Ομολόγησε ο Κιντ! Ο Giannis έκανε το παν για να τον σώσει

Δεν πρόλαβε να μαθευτεί ο χωρισμός του με τους Μπακς και ο Τζέισον Κιντ έφερε στο φως τα λόγια που αντάλλαξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ποια η γνώμη και τα συναισθήματα του "Greek Freak" για την απρόσμενη αυτή αλλαγή στην ομάδα του και τι σκέφτηκε να πράξει για να έρθει η ανατροπή.

Ομολόγησε ο Κιντ! Ο Giannis έκανε το παν για να τον σώσει

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς τον έπιασαν στον ύπνο με την απρόσμενη απόφαση απόλυσης του Τζέισον Κιντ. Ήταν κάτι που ο ίδιος δεν φανταζόταν, ούτε φυσικά το ήθελε, αφού οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση τα 3.5 χρόνια που συνεργάζονταν.

Ειδάλλως ο 45χρονος προπονητής δεν θα είχε λόγο ν' αποκαλύψει τον μεταξύ τους διάλογο, λίγο πριν από την επίσημη ενημέρωση των "ελαφιών".

Ο Κιντ, προτού καν στεγνώσει το μελάνι στην ανακοίνωση, "φιλοξενήθηκε" στο ESPN και αποκάλυψε τις απέλπιδες προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον κρατήσει στους Μπακς, λίγο πριν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ο Γιάννης τον πήρε στο τηλέφωνο, έχοντας μάθει τι ακριβώς θα συμβεί τα επόμενα λεπτά, και του "άπλωσε" τόσα τα συναισθήματά του αλλά και όσα είχε στο μυαλό του. Σύμφωνα με τον 45χρονο κόουτς, ο "Greek Freak ούτε που ήθελε ν' αποδεχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντάς του ότι " δεν είναι σωστό αυτό που θέλουν να σου κάνουν. Είναι έτοιμοι να σε απολύσουν ".

Παράλληλα, ο Αντετοκούνμπο ρώτησε τον πρώην προπονητή του πώς μπορεί ο ίδιος να επέμβει για να αντιστρέψει την κατάσταση: " Με ρώτησε τι μπορεί να κάνει, αν μπορεί να καλέσει τους ιδιοκτήτες ή τον ατζέντη του. Εγώ απλώς του είπα πως αισθανόμουν ότι η στιγμή αυτή ερχόταν. Τον ευχαρίστησα για την πίστη του σε εμένα και του εξήγησα πως ήμουν χαρούμενος που τον βοήθησα να γίνει αυτός που είναι σήμερα. Οι δρόμοι μας θα συναντηθούν εκ νέου και θα είναι καλύτερος!"

Η δυσαρέσκεια από πλευράς Αντετοκούνμπο για την απόλυση Κιντ κυκλοφόρησε πολύ πριν μιλήσει δημόσια ο πρωταθλητής με τους Μάβερικς το 2011. Το ESPN μετέφερε λίγο μετά την αποκάλυψη του "διαζυγίου" πως ο Γιάννης ήταν αντίθετος με όλη αυτήν την εξέλιξη!

Πλέον, οι Μπακς θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Τζο Πράντι, ο οποίος προσωρινά -τουλάχιστον έτσι μεταφέρει η ομάδα του Μιλγουόκι- θα είναι ο τρίτος προπονητής που θα συνεργαστεί ο Γιάννης στην NBA καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Aaron Gash

News 24/7

24MEDIA NETWORK