Ομπράντοβιτς: "Ρεπό κομμένα"

Είναι ωραίο να βλέπεις σε καλή φόρμα τον Ομπράντοβιτς. Φαίνεται ότι ξεχνάει τον δραματικό Σεπτέμβριο με την Εθνική Σερβίας και την τραγική αποτυχία, για προχωρήσει μπροστά.

Ομπράντοβιτς: "Ρεπό κομμένα"
Είναι ωραίο να βλέπεις σε καλή φόρμα τον Ομπράντοβιτς. Φαίνεται ότι ξεχνάει τον δραματικό Σεπτέμβριο με την Εθνική Σερβίας και την τραγική αποτυχία, για προχωρήσει μπροστά. Δυστυχώς για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι νταμπλούχοι την Κυριακή θα προπονηθούν κανονικότατα καθώς ο Σέρβος τεχνικός έκρινε ότι η ομάδα δεν αντέδρασε όπως ήθελε κόντρα στην Λάρισα. Παράλληλα επειδή την Τετάρτη η ομάδα επισκέπτεται και πάλι το Γαλάτσι για την απειλητική ΑΕΚ αποφασίστηκε ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Ο παράγων ΑΕΚ κρίνεται ως πολύ σημαντικός με δεδομένες τις δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου και ιδιαίτερα την πρώτη στο ΟΑΚΑ.Ο Ομπράντοβιτς θεωρεί ότι ο δικέφαλος μετά την νίκη του στην Πυλαία θα εμφανιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία θέλοντας να κάνει την έκπληξη. Το σημαντικότερο όμως αφορά στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός από την Τετάρτη και την κόντρα του Γαλατσίου, πρέπει να ετοιμάζεται για τον δύσκολο χειμώνα και τις συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 31 Οκτωβρίου οι πρωταθλητές ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα της ευρωλίγκα κόντρα στην Ούλκερ.

Το ρεπό κόπηκε απότομα για να γίνει καλύτερη προετοιμασία ώστε να αποφευχθούν οι εκπλήξεις κόντρα στην ΑΕΚ αλλά κυρίως να μην χαθεί ούτε μία ημέρα δουλειάς για τον Παναθηναϊκό ο οποίος στηρίζεται πολύ στην βελτίωση μέσω της καθημερινής προπόνησης. Καλύτερο παράδειγμα όλων, ο Δημήτρης Παπανικολάου η εκπληκτική παρουσία του οποίου παγώνει κάθε συζήτηση για μετεγγραφή σμολ φόργουορντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK