Ομπράντοβιτς: "Τέτοια άμυνα θέλω!"

Παρά τη νίκη και τους 107 πόντους που σημείωσε ο Παναθηναϊκός, ο απαιτητικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έδειξε ευχαριστημένος από την αμυντική συνέπεια των παικτών του.

Ομπράντοβιτς: "Τέτοια άμυνα θέλω!"
Καυστικός ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ο τεχνικός των "πρασίνων" έδωσε... συγχαρητήρια σε όλους για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν σημείωσε 100 πόντους. " Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αφού ο ΠΑΟΚ ήρθε για να παίξει καλά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες γιατί δεν δεχθήκαμε 100 πόντους κι αυτό είναι... σημαντικό. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε την ίδια άμυνα! Ήταν πάντως καλό για τους θεατές. Στην επίθεση τα πήγαμε πολύ καλά, καταφέραμε να διαβάσουμε τις αλλαγές στην άμυνα του ΠΑΟΚ, παίρνοντας χώρους για σουτ. Τα περισσότερα μπήκαν. Ο Πέκοβιτς ζήτησε αλλαγή λόγω της έντασης του παιχνιδιού. Σε 6'39'' στο πρώτο ημίχρονο είχε πάντως 12 πόντους με 5/5 δίποντα και 5 ριμπάουντ. Όμως δεν σούταρε τρίποντο".

Ο Γιώργος Καλαφατάκης ανέλυσε το παιχνίδι και αναφέρθηκε στις αλλαγές παικτών: " Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής δύσκολο για μας. Έπρεπε να είμαστε καλοί και ήμασταν. Παλέψαμε με τις ζώνες για να προστατεύσουμε τους ψηλούς, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε το απίστευτο 18/29 τρίποντα. Κοιτάζουμε να ενισχυθούμε και σε κοινοτικό και σε ξένο. Ο Ουέσον δέχθηκε κλήση σε απολογία, δεν πήγε, του εστάλη εξώδικο και θα κάνουμε αυτό πρέπει. Η διοίκηση θα αποφασίσει για την ποινή. Σέβομαι τον Τομάσεβιτς. Ο ίδιος μου είπε πως ίσως να ήταν καλύτερα αν έφευγε. Θα με διευκόλυνε, να πω την αλήθεια, καθώς έχει μεγάλο συμβόλαιο. Αυτό που πρέπει είναι να γίνουμε ομάδα. Η περίοδος χάριτος τελείωσε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK