Οταν "αντιδρά" στο τελευταίο λεπτό...

Οπως με την Καντού, έτσι και σε άλλα ματς, ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα στο τελευταίο λεπτό. Διαβάστε αναλυτικά.

Οταν "αντιδρά" στο τελευταίο λεπτό...
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως... ξέρει να βρίσκει λύσεις στο τέλος, άσχετα αν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτό φάνηκε τόσο στον αγώνα με την ΑΕΚ, όσο και στο ματς με την Καντού. Από πέρυσι όμως ο "Δικέφαλος" έχει ξεκινήσει την... συνήθεια να "γυρνάει" τα παιχνίδια του στο φινάλε και μάλιστα υπήρχαν ματς που οι "ασπρόμαυροι" έχαναν στο τελευταίο λεπτό αλλά τελικά "αντέδρασαν", κάτι δηλαδή που έγινε και με την ιταλική ομάδα την Τετάρτη αφού χρειάστηκε το τρίποντο του Δέδα στα 10'' πριν το τέλος ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει την νίκη.

Οταν "αντέδρασε" πέρυσι στο τελευταίο λεπτό...

Ας θυμηθούμε τρεις περιπτώσεις την περσινή σεζόν, κατά τις οποίες στο τελευταίο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε μειονεκτική θέση αλλά βρήκε την λύση. Στον αγώνα με την Μπούντουτσνοστ ο "Δικέφαλος" έχανε λίγο πριν το τέλος με 82-84 αλλά ο Κούπερ στο 1'' πριν την λήξη έδωσε την νίκη με τρίποντο κάνοντας το τελικό 85-84.

Στο ματς με τον Αρη στο Παλέ, ο Πελεκάνος στα 43'' πριν το τέλος "έγραψε" το 68-65 αλλά ο Κούπερ "απάντησε" στα 28'' όταν έκανε το 68-68 και "έστειλε" το ματς στην παράταση, με τον ΠΑΟΚ τελικά να είναι ο νικητής με 75-79. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ, στα 55'' πριν το τέλος ο Τσόχλας μείωσε σε 75-77 και ο Κούπερ με τρίποντο στα 43'' διαμόρφωσε το 78-77, για να κερδίσει τελικά ο "Δικέφαλος" με 84-80.

Και οι φετινές περιπτώσεις...

Πέραν του αγώνα με την Καντού, ας θυμηθούμε τρεις περιπτώσεις όσον αφορά την φετινή σεζόν κατά τις οποίες ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο λεπτό "αντέδρασε", αν και ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο μετά το τρίποντο του Χαραλαμπίδη (67-67) ο Φαγιέ έκανε το 67-69 αλλά στα 6'' πριν το τέλος ο "Μπίδης" ισοφάρισε σε 69-69, το ματς "πήγε" στην παράταση και εκεί ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 88-79.

Κόντρα στην Καρσίγιακα στην Τουρκία, ο "Δικέφαλος" ξανά έχανε στο τελευταίο λεπτό, ο Βον μείωσε στα 16'' σε 65-64 και ο Ντίξον "έγραψε" το 66-64. Στα 2'' ο Κάρτερ έκανε το 66-66 με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει στην παράταση, μετά είχαμε κι άλλο έξτρα πεντάλεπτο και ο "Δικέφαλος" κέρδισε με 81-87. Στο ματς με την ΑΕΚ ο "Δικέφαλος" στα 28'' βρέθηκε πίσω με 66-70, φόρτσαρε στη συνέχεια και ο Οντουμ στα 7'' πριν την λήξη "έγραψε" το τελικό 73-71. Με λίγα λόγια, από πέρυσι ο ΠΑΟΚ δείχνει... χαρακτήρα στα δύσκολα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK