Ούτε εφέτος "αιώνιος" τελικός στο Κύπελλο! Ευκαιρία για Άρη-ΑΕΚ

Πρόωρος... τελικός κυπέλλου το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της 16ης Ιανουαρίου. Σε 22 ημέρες τρία ντέρμπι! Στο άλλο ζευγάρι Άρης και ΑΕΚ διεκδικούν επί ίσοις όροις το δεύτερο εισιτήριο.

Ούτε εφέτος "αιώνιος" τελικός στο Κύπελλο! Ευκαιρία για Άρη-ΑΕΚ

O τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ χωράει μόνο έναν εκ των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο πρωταθλητής θα υποδεχθεί τον κάτοχο του τίτλου τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ (υπήρξε σχετική συμφωνία) και ο νικητής θα εξασφαλίσει τον... μισό τίτλο.

Η τελευταία φορά που οι δύο "αιώνιοι" συναντήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης ήταν το 2013. Έκτοτε οι "πράσινοι" έχουν αποκλείσει τρεις φορές τους "ερυθρόλευκους" προτού κατακτήσουν το τρόπαιο κόντρα σε Άρη, Απόλλωνα Πάτρας και Φάρο Κερατσινίου.

Όπως ήρθαν τα πράγματα οι δύο ισχυροί του ελληνικού μπάσκετ θ' αναμετρηθούν τρεις φορές στο διάστημα 6-28 Ιανουαρίου. Διότι ανήμερα των Φώτων είναι το δεύτερο ματς για την Ευρωλίγκα, στις 16/1 ο ημιτελικός του Κυπέλλου και στις 28/1 το ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ο έτερος φιναλίστ του Κυπέλλου θα προκύψει από το ζευγάρωμα του Άρη με την ΑΕΚ στο "Παλέ". Οι δυο τους θ' αναμετρηθούν στις 14 Ιανουαρίου με πρώτο στόχο την πρόκριση και κατόπιν την έκπληξη στον τελικό. Τεράστιο κίνητρο για τις δύο ομάδες που θέλουν να πείσουν ότι αποτελούν πλέον ανταγωνιστικά μεγέθη.

Ο Άρης ήταν στον τελικό προ τριετίας, η ΑΕΚ δεν έχει φτάσει τόσο μακριά από το 2001.

News 24/7

24MEDIA NETWORK