Π. Αγγελόπουλος: "Μόνο 100 μας πίστεψαν..."

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στη διάθεση των εισιτηρίων του Ολυμπιακού στο Final4 και αποκάλυψε ότι μόλις 100 φίλοι της ομάδας εξασφάλισαν "πακέτα" για την Μαδρίτη κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Π. Αγγελόπουλος: "Μόνο 100 μας πίστεψαν..."

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε λίγο πριν από το τζάμπολ με τον Πανιώνιο στον OTE TV για τη διάθεση των εισιτηρίων, εξηγώντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα από τα 780 που δικαιούνται.

"Δεν θα γίνει το αδιαχώρητο στη Μαδρίτη. Το 70% θα είναι οπαδοί της Ρεάλ. Είναι έπειτα από 8 χρόνια ομάδα διοργανώτρια. Μάξιμουμ οι Ολυμπιακοί να είναι 1.000. Προσπάθειες θα γίνουν, αλλά δεν είναι όπως άλλες χρονιές. Είναι ο τρόπος διάθεσης. Να εξασφαλίζεται η πληρότητα μέσα στη χρονιά. Όσοι περίμεναν έως τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Μόνο 100 εμπιστεύτηκαν αυτήν την ομάδα, μέσα στη σεζόν και εξασφάλισαν εισιτήρια. 780 εισιτήρια μας δίνουν. Τι να κάνουμε; Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε περισσότερα".

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ επανέλαβε: "Τα τελευταία 7 χρόνια είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη, βάσει παρουσιών σε Final Four και κατακτήσεων. Πάμε στη Μαδρίτη για να δουλέψουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK