Παπαδόπουλος: "Μιλήσαμε για την επιστροφή Μπρέμερ"

Ο ατζέντης του Τζέι Αρ Μπρέμερ, Χάρης Παπαδόπουλος υπογραμμίζει πως έχει γίνει επαφή με την πλευρά του παίκτη για να επιστρέψει ο Αμερικανός αλλά στη παρούσα φάση δεν υπάρχει συμφωνία.

Παπαδόπουλος: "Μιλήσαμε για την επιστροφή Μπρέμερ"

Κουβέντα με την πλευρά του Τζέι Αρ Μπρέμερ έχει γίνει και μάλιστα υπάρχει μια εκτίμηση πως ο ΠΑΟΚ περιμένει απλά την υπογραφή του Αμερικανού. Ο ατζέντης του παίκτη, πάντως, ο Χάρης Παπαδόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του τονίζει πως δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του "Δικεφάλου".

"Υπάρχει ενδιαφέρον. Εχει γίνει μια διερεύνηση για να δουν αν ο Μπρέμερ είναι διατεθειμένος να έρθει. Ειναι διατεθειμένος να έρθει ο παίκτης. Κοιτάμε τις ημερομηνίες. Τα οικονομικά δεδομένα είναι γνωστά, δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα. Το τελευταίο του παιχνίδι είναι στις 9 Μαίου αλλά μπορεί να τελειώσει και πιο γρήγορα το πρωτάθλημα (η Κόνιασπορ δεν θα μπει στα πλέι οφ). Δεν υπάρχουν τώρα ούτε συμβόλαια, ούτε υπογραφές. Δεν υπάρχει συμφωνία. Θα δούμε τι θα γίνει σε 1-2 μέρες", είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχετικά με τον Μπρέμερ και την στροφή που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωσή του, είναι γεγονός πως σίγουρα προκαλεί εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως στον "Δικέφαλο" εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους το διάστημα που ήταν να αποχωρήσει ο παίκτης από τους "ασπρόμαυρους" (προκειμένου να μετακομίσει στην Κόνιασπορ), λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Αρη. Από εκεί και πέρα υπάρχει η περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη για την ενίσχυση στη ρακέτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK