Παπαπέτρου: "Πάγωσε το ΣΕΦ για ένα δευτερόλεπτο"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε "μέταλλο" και καρδιά για να πάρει την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματα όλων, την ώρα που ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε το νικητήριο τρίποντο.

Παπαπέτρου: "Πάγωσε το ΣΕΦ για ένα δευτερόλεπτο"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport 24 Radio και στον Χρήστο Τσάλτα για την νίκη των Πειραιωτών επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκρισή τους στο Final 4 της Ευρωλίγκα, τις δυνατότητες της ομάδας και τον κόσμο.

Για τον αγώνα: "Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτή την νίκη και προκριθήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για Τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ομάδα έδειξε καρδιά και μέταλλο. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει κάτι, αλλά κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα".

Για το νικητήριο τρίποντο του Πρίντεζη: "Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Πάγωσε το ΣΕΦ για ένα δευτερόλεπτο. Ήταν ένα πολύ καλό σουτ. Έγινε μια ομαδική προσπάθεια, ο Πρίντεζης βγήκε μόνος του και έβαλε το σουτ. Έχει βάλει και άλλα πολύ μεγάλα σουτ και ίσως μεγαλύτερα σουτ από αυτό στην καριέρα του. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτόν και για την ομάδα".

Για την φετινή σεζόν του Ολυμπιακού: "Η περσινή σεζόν ήταν μια αποτυχία. Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Αλλάξαμε προπονητή. Τραυματίστηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Η πρόκριση αξίζει σε αυτή την ομάδα που έχει περάσει πολλά. Δεν υπάρχει ταβάνι γι΄αυτή την ομάδα. Θα πάμε στην Μαδρίτη και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι μοναδικός, όπως και η στήριξή του. Αγαπάει την ομάδα και το μπάσκετ που παίζουμε τα τελευταία χρόνια. Γεμίζει το γήπεδο, του αξίζουν συγχαρητήρια και του αφιερώνουμε τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK