Πασκουάλ: "Δεν ξέρω αν έχουμε καλούς παίκτες ή καλό προπονητή..."

Η φράση που χρησιμοποίησε ο Τσάβι Πασκουάλ για να υπερτονίσει την ανάγκη που έχει ο Παναθηναϊκός από τον κόσμο του!

04/01/2018 Panathinaikos Vs Anadolu Efes for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
Πασκουάλ GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν άρχισε τη συνέντευξη Τύπου με ανάλυση του αγώνα. Άλλα είχε στο μυαλό του και άρχισε με το εξής: " Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή, καλά στελέχη, αλλά έχουμε μακράν το καλύτερο κοινό στην Ευρωλίγκα. Και τους ευχαριστώ γιατί μας βοήθησαν πολύ και κόντρα στην Μπαρτσελόνα θέλουμε ακόμη πιο ζεστή ατμόσφαιρα γιατί θα είναι ένα δύσκολο".

Όσο για το τι συνέβη στη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να έρθει το 90-79 υποστήριξε: " Παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση, αλλά όχι στην άμυνα που κάναμε λάθη. Είχαμε τον έλεγχο όμως στο παιχνίδι και γι' αυτό νικήσαμε. Εσείς βλέπετε μια συγκεκριμένη ομάδα στην τηλεόραση. Χρειάζεσαι όμως ενέργεια για ν' ανταπεξέλθεις στα πολλά ταξίδια, δεν είχαμε συνέλθει την Κυριακή. Τώρα καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα γιατί προπονήθηκαμε περισσότερο. Αυτό που προσπαθούμε είναι ν' απλωνόμαστε για να έχουμε την έξτρα πάσα. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK