Πάτησε Ελλάδα ο Μενσά - Μπονσού

Στην Ελλάδα ήρθε το δεύτερο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του φετινού Ολυμπιακού, Ποπς Μενσά - Μπονσού ο οποίος μίλησε για τις εντυπώσεις και τους στόχους του στη χώρα μας.

Πάτησε Ελλάδα ο Μενσά - Μπονσού
INTIME SPORTS

Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Ποπς Μενσά - Μπονσού έφτασε στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό του που θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, στο ρόλο του αλλά και στο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε την προηγούμενη χρονιά με Μπέγκιτς και Πρίντεζη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγλος σέντερ:

" Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που έχει πετύχει πολλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Όταν έμαθα για την πρόταση του Ολυμπιακού δεν μπορούσα να το πιστέψω πως ήθελε να με εντάξει στο ρόστερ του, ειδικά μετά τα όσα έγιναν μέσα στη χρονιά.

Αυτά συμβαίνουν όταν αγωνίζεσαι σε σημαντικά παιχνίδια και η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Σίγουρα ήταν ένα λάθος, ωστόσο το είχα ξεχάσει 30 δευτερόλεπτα μετά… Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν δω τον Γιώργο θα είναι να του σφίξω το χέρι.

Έχω παίξει σε ένα φάιναλ-φορ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχα, αλλά δεν είχα ρόλο. Φέτος ελπίζω η επιρροή μου να είναι σημαντικότερη και να φτάσουμε στο φάιναλ-φορ.

Υπόσχομαι στον κόσμο πως θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να βγάλω στο παρκέ όλα αυτά για τα οποία με επέλεξε το προπονητικό τιμ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK