"Πάτησε" Θεσσαλονίκη ο Μπρέμερ

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζέι Αρ Μπρέμερ είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας (8/12) στη Θεσσαλονίκη. Τι δήλωσε.

"Πάτησε" Θεσσαλονίκη ο Μπρέμερ

Εφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/12) στη Θεσσαλονίκη ο Τζέι Αρ Μπρέμερ μετά από ταξίδι που ξεκίνησε από το Κλίβελαντ και τον υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης. Ο Αμερικανός καλείται να καλύψει το -μεγάλο- κενό του τραυματία, Κώστα Χαραλαμπίδη ενώ υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης με την Βέντσπιλς, αν και στον ΠΑΟΚ πρώτα θέλουν να δουν σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης. Ο Μπρέμερ είχε περάσει από τον "Δικέφαλο" και την σεζόν 2006-07.

"Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα"

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αφιξή του ο Μπρέμερ τόνισε: "Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι έχουμε παιχνίδι και ότι πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα. Θυμάμαι πολλά πράγματα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν", είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

Για το γεγονός ότι ήρθε για να αντικαταστήσει έναν σημαντικό παίκτη, όπως είναι ο Χαραλαμπίδης

"Θα πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή για τον ρόλο μου. Είμαι, πάντως, έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει η ομάδα".

Για το γεγονός ότι έχει να παίξει από τον Μάιο (την φετινή σεζόν δεν αγωνίστηκε πουθενά)

"Ολο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμουν με τον προσωπικό μου προπονητή και συμμετείχα σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε".

Για τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ

"Αισθάνομαι ότι μπορώ να λειτουργήσω ως ηγέτης, αυτή ήταν πάντα η δουλειά μου. Ακόμη και αν η κατάσταση των συμπαίκτων μου τώρα είναι καλύτερη, εγώ θα προσπαθήσω να τους καθοδηγήσω".

Για το γεγονός ότι θα συναντήσει στον ΠΑΟΚ τον Γιώργο Δέδα, αδερφό του περσινού βοηθού προπονητή του στην Γκαζιαντέπ, Στέφανου Δέδα

"Είναι κάπως παράξενο, ο Στέφανος μου έδωσε συγχαρητήρια για την επιλογή μου και μου είπε ότι θα βρω στον ΠΑΟΚ τον αδερφό του".

Για το ότι, πλέον, ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ

"Θυμάμαι πολύ καλά τον Μπάνε από την προηγούμενη φορά μου στην ομάδα. Και ο ιδιος και όλο το κλαμπ μου φέρθηκαν πολύ καλά και αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά για να επιστρέψω".

Για το αν προτιμά να παίζει ως πόιντ γκαρντ ή ως σούτινγκ γκαρντ

"Ο,τι χρειάζεται, αισθάνομαι πολύ άνετα και στις δύο θέσεις".

Για το γεγονός ότι θα παίξει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα (αφού στο προπηγούμενο περασμά του από τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μόνο στην Ευρώπη

"Θέλω κάποιο χρόνο για να προσαρμοστώ. Εχω παίξει με αρκετές ελληνικές ομάδες ως αντίπαλος στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ γιατί δεν ξέρω, για παράδειγμα, πως σφυρίζουν οι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, παντού το μπάασκετ είναι μπάσκετ. Απο την Θεσσαλονίκη θυμάμαι μόνο ότι ήταν μία όμορφη πόλη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK