Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Μπόγρης

"Ντέρμπι" ανάμεσα στους δύο ψηλούς του ΠΑΟΚ για τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν! Και νικητής είναι ο Γιώργος Μπόγρης που νίκησε στο... νήμα τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Μπόγρης

Ο 24χρονος σέντερ συγκέντρωσε συνολικά 62 βαθμούς και άφησε δεύτερο τον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ που είχε 59.

Ένα πρώτο σχόλιο για το γεγονός ότι αναδείχθηκες πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την διάκριση, που είναι μία αναγνώριση της προσπάθειας που έκανα, αλλά και ένα αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων. Σίγουρα της δικής μου δουλειάς, αλλά και της εμπιστοσύνης που αρχικά μου έδειξε η ομάδα και οι προπονητές μου και φυσικά οι συμπαίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη που περνά πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο και έχει καταφέρει να κάνει σαν δουλειά του αυτό που αγαπά, να αμείβονται και με αυτό τον τρόπο οι κόποι του. Και είναι πολύ πιο σημαντικό όταν αυτή η διάκριση έρχεται σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Η βελτίωσή σου επιβεβαιώνονται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο και από τους αριθμούς, αφού διπλασίασες ή και τριπλασίασες τα νούμερά σου στις περισσότερες κατηγορίες της στατιστικής. Οι αριθμοί είναι κάτι σημαντικό για σένα;

«Γενικά για το μπάσκετ οι αριθμοί και η στατιστική παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Και μετά το παιχνίδι, αλλά και πριν, όταν αποτελούν μέρος της προετοιμασίας μίας ομάδας. Φυσικά και παίζουν ρόλο οι αριθμοί, οι πόντοι, τα ριμπάουντ, τα ποσοστά, αλλά και ο χρόνος συμμετοχής. Για βελτιώσω τους αριθμούς μου, έκανα δουλειά στο γήπεδο, σε ώρες προπόνησης που ο κόσμος δεν βλέπει και αυτοί που γνωρίζουν και έβλεπαν τι ώρα πήγαινα στο γήπεδο, αλλά κυρίως τι ώρα έφευγα, καταλαβαίνουν. Πήρα φανέλα βασικού κι ευχαριστώ όλους στον ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη, νομίζω ότι προσπάθησα πολύ και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο και η επιτυχία της ομάδας, που κατέκτησε την 3η θέση. Εύχομαι να είμαι υγιής και τυχερός, ώστε, όπου κι αν είμαι την επόμενη σεζόν, είτε στον ΠΑΟΚ, είτε αλλού, να συνεχίζω να βελτιώνομαι και να ανταποδίδω την εμπιστοσύνη που θα μου δείχνουν».

Και τι κάνεις από εδώ και πέρα;

«Λίγη ξεκούραση είναι απαραίτητη, γιατί η σεζόν ήταν γεμάτη, έντονη και αρκετά κουραστική. Σύντομα θα ξεκινήσω προπονήσεις, ατομική βελτίωση, είναι πάντα όνειρό μου η Εθνική ομάδα κι αν βγει αληθινό από φέτος, το πρόγραμμά μου θα τροποποιηθεί ανάλογα. Θέλω πάντως να δουλέψω πολύ για να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ