Πήρε το κύπελλο η Άλμπα

Το κύπελλο Γερμανίας κατέκτησε η Άλμπα, κάμπτοντας την αντίσταση της Ουλμ που είχε αποκλείσει την Μπάγερν. Δεν χάνει ούτε στο τέλος η Μπάνβιτ.

Πήρε το κύπελλο η Άλμπα

BBL-Pokal

Το όγδοο κύπελλο της ιστορίας της κατέκτησε την Κυριακή η Άλμπα νικώντας 86-80 την Ουλμ στον τελικό του Final-8. Με 19 πόντους του Κλιφ Χάμοντς και άλλους τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς διατήρησε τα σκήπτρα απέναντι στην έκπληξη της διοργάνωσης (απέκλεισε στον ημιτελικό την Μπάγερν), η οποία έχασε τέταρτη φορά σε πέντε τελικούς.

TBL - Τουρκία

Πώς να χάσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο η Μπάνβιτ όταν νικάει ακόμη και σε παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο; Απέναντι στην Τράμπζονσπορ η ομάδα του Ιτούδη δυσκολεύτηκε, αλλά με τον Ρόουλαντ να έχει 34 πόντους και τον Ντέιβις 17 επιβλήθηκε 86-85.

Όσο για τον Χρήστο Ταπούτο, είχε 18 πόντους με 4/4 τρίποντα στο 98-79 της Ολίν Εντιρνέ επί της Αλιάγα.

Lega Basket - Ιταλία

Με τη Μιλάνο να παίζει τη Δευτέρα με την ουραγό Πέζαρο, Σιένα, Καντού και Μπρίντιζι έδωσαν συνέχεια στη μεταξύ τους μάχη για τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο. Στο βραδινό ματς της Κυριακής οι πρωταθλητές έπιασαν υψηλή απόδοση στη Ρώμη, νικώντας 93-89 τους πρωτευουσιάνους, η πρώην ομάδα του Τρινκέρι επιβλήθηκε 84-68 της Βαρέζε, ενώ το σύνολο του Μπούκι πέρασε νικηφόρα 75-65 από την έδρα της Πιστόια.

Αδριατική Λίγκα

Με νίκη 76-67 επί της Τσιμπόνα στο Ζάγκρεμπ ολοκλήρωσε ο Ερυθρός Αστέρας τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο. Οι δυο ομάδες πάντως θα ξανασυντηθούν σε περίπου ένα μήνα, στο Final-4 της διοργάνωσης.

LNB - Γαλλία

Με την πρωτοπόρο Λιμόζ να έχει πάρει αποστάσεις, Λε Μαν, Ντιζόν και Παρί-Λεβαλουά ερίζουν για τη δεύτερη θέση πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου. Όλες συνέχισαν με νίκες ξεπερνώντας εύκολα ή δύσκολα τα εμπόδια των Βιλεμπεράν (77-63), Χάβρης (87-74) και Γκραβλέν (80-78) αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK