Pistons: "Μαχαιριά" στα παλιά απο Saunders

Αντιμετώπισε για πρώτη φορά την… οικογένειά του ο Flip Saunder, ωστόσο τα κατάφερε. O νέος τεχνικός των Detroit Pistons βρέθηκε στην πλευρά των νικητών, ενώ η επί μία δεκαετία ομάδα του, η Minnesota, σε αυτό των ηττημένων, στην νίκη των περσινών φιναλίστ του ΝΒΑ με 91-80.

Pistons: "Μαχαιριά" στα παλιά απο Saunders
Αντιμετώπισε για πρώτη φορά την… οικογένειά του ο Flip Saunder, ωστόσο τα κατάφερε.O νέος τεχνικός των Detroit Pistons βρέθηκε στην πλευρά των νικητών, ενώ η επί μία δεκαετία ομάδα του, η Minnesota, σε αυτό των ηττημένων, στην νίκη των περσινών φιναλίστ του ΝΒΑ με 91-80.

"Γνωρίζω όλους αυτούς τους παίκτες και ήταν ένα παράξενο συναίσθημα να τους αντιμετωπίζω. Ωστόσο, έχω μία νέα ομάδα τώρα, μία καινούργια οικογένεια", τόνισε ο αντικαταστάτης του Larry Brown, ο οποίος βρήκε αντιμέτωπο τον Kevin Garnett, για τον οποίο προσέθεσε: "Ηξερα ακριβώς τι θα κάνει. Πρέπει να το έχω δει χίλιες φορές στις προπονήσεις".

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Rasheed Wallace ηγήθηκε του σκοραρίσματος των νικητών με 15 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Dupree με 13 και οι Milicic, Billups με 10. Στον αγώνα συμμετείχε και ο Αντώνης Γλυναδιάκης, ο οποίος σε τρία λεπτά πήρε ένα ριμπάουντ και έκανε ένα φάουλ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Richie Frahm και ο Trenton Hassell σημείωσαν 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Garnett έμεινε στους 11 με επτά ριμπάουντ.


Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στη Νέα Υόρκη, με τους Mavericks να φεύγουν με τη νίκη, επικρατώντας των Knicks με 104-102. Ο DeSagana Diop (4 πόντοι, 5 κοψίματα) σημείωσε το μπάζερ μπίτερ με τζαμπ σουτ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, στέλνοντας στο καναβάτσο τον Larry Brown, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Νέας Υόρκης.

Ο Dirk Nowitzki (20 πόντοι) για ακόμα μία φορά ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ντάλας, ενώ τον ακολούθησε ο Josh Howard με 16. Στον αντίποδα, ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα κυριάρχησε, αφού επτά παίκτες της Νέας Υόρκης τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων. Καλύτερος εξ αυτών ο David Lee με 17, ενώ ο ρούκι Nate Robinson σημείωσε άλλους 13.


Σε περίπατο εξελίχθηκε το φιλικό προετοιμασίας των Kings με τους Warriors, αφού η παρέα του Predrag Stojakovic επικράτησε με 114-99, μέσα στο Σακραμέντο. Ο Σέρβος άσος σημείωσε 15 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής, ενώ άλλους τόσους πέτυχε και ο Kevin Martin. Στο σκοράρισμα ακολούθησε ο Kenny Thomas με 11 και εννέα ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Baron Davis ξεχώρισε, πετυχαίνοντας 22 πόντους, ωστόσο είχε μόλις ένα παίκτη να του συμπαραστέκεται. Ο Troy Murphy είχε 15 πόντους και οκτώ ριμπάουντ και από εκεί και πέρα οι Pietrus και Dunleavy είχαν από οκτώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK