Portland Trailblazers

Portland Trailblazers

Με λίγα λόγια πέρυσι

Μοιάζει πλέον συνηθισμένο φαινόμενο να μην "σκάνε" ιδιαίτερα χαμόγελα στο Portland. Η περσινή μέτρια συγκομιδή νικών, έδειξε απλά το δεδομένο... Οτι υπάρχει πολύ δρόμος μέχρι να φτάσει σε καλό επίπεδο η ομάδα.

Τι άλλαξε φέτος

Απορίας άξιον είναι σε τι ελπίζουν πραγματικά φέτος οι Blazers. Σε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι, στο να βάλουν βάσεις για το μέλλον; Ο Nate McMillanέχει αναλάβειδύσκολο έργογια το οποίο οι νεαροί καλούνται να "ωριμάσουν" άμεσα. Σίγουρα κάτι γίνεται με την παρουσία του Zach Randolph, ενώ το δικό του "οβολό" πρέπει αναγκαστικά να προσθέσει ο Darius Miles.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Είναι λίγο δύσκολο να βρεις σε τι είναι δυνατή μία ομάδα που ουσιαστικά "χτίζεται" από την αρχή. Τα περασμένα χρόνια, δυστυχώς, υπήρξαν παίκτες ανίκανοι να βάλουν σωστές βάσεις, μην έχοντας μεγάλες προσδοκίες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να "υποβαθμιστεί", κάτι που για να αλλάξει δεν θέλει κόπο, θέλει χρόνο. Θέληση πάντως, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο, υπάρχει. Σοβαρότητα ο προπονητής εμπνέει, οπότε η συνέχεια επί... της οθόνης. Πάντως, τα μέχρι τώρα δείγματα έδειξαν μία σαφή βελτίωση στην επίθεση.

Το αστέρι

Βασικό "χαρτί" για τον McMillan είναι ο Zach Randolph. Εχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ μπορεί σίγουρα να βελτιωθεί πολύ περισσότερο. Διακρίνεται για τη δύναμη του, ενώ η ομάδα χρειάζεται τη σταθερότητά του.

Πρόβλεψη

Τα playoffs είναι μακρινό όνειρο. Σκοπός είναι να κάνουν μία "υγιή" χρονιά, για να βρουν τον δρόμο τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK