Πώς ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε πίσω έναν εμφύλιο και έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε χωρίς φόβο αλλά με... πάθος στο "Oneman.gr" για το μπάσκετ, τον πόλεμο, τη μουσική τη ζωή και το "Στην Υγειά μας".

Πώς ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε πίσω έναν εμφύλιο και έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ήταν ένας νεαρός Έλληνας φοιτητής στο τμήμα φυσικής αγωγής του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ με ειδικότητα στο μπάσκετ, ενώ το 2016 βρέθηκε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχοντας το τιμόνι της πανίσχυρης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τι μεσολάβησε όμως όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει ο Δημήτρης Ιτούδης στο μπασκετικό Έβερεστ; Το " Oneman.gr" τον ανέκρινε και έμαθε μικρά- μεγάλα μυστικά του άλλοτε συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό των Μοσχοβιτών να... αποκαλύπτεται.

"Οι διαφωνίες με τον Ζέλικο ήταν πάρα πολλές κι έτσι ουσιαστικά εδραιώθηκε και χτίστηκε η σχέση μας σε γερά θεμέλια κι έτσι κέρδισε κι ο Παναθηναϊκός. Το έχει πει κι ο ίδιος σε αρκετές συνεντεύξεις, εγώ δεν ήμουν εκεί για να παριστάνω τον "γιες μεν", να λέω ναι σε οτιδήποτε και να χαϊδεύω. Ήμουν εκεί για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη, με επιχειρήματα", δήλωσε μεταξύ (πολλών) άλλων ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος για τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη είπε:

"Με τον Βασίλη είχαμε μια πολύ καλή σχέση, η οποία πέρασε ένα στάδιο αμφισβήτησης, όμως τώρα είμαστε πάλι πολύ καλά, πέρασε μια μικρή κρίση η σχέση μας όπως περνάνε όλες οι σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος με τη δική του σπουδαία πορεία στο χώρο, ένα παράδειγμα προς μίμηση".

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Δημήτρη Ιτούδη στο Oneman.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK