Που είναι ο Τσάλμερς; Οέο;

Στην Κεφαλλονιά λένε ότι "πλοίο που αργεί να 'ρθει σκ... είναι φορτωμένο". Συγχωρήστε μας για το απρεπές της παροιμίας αλλά η περίπτωση του Λάιονελ Τσάλμερς ίσως να περάσει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ ως η πιο καθυστερημένη άφιξη από τις ΗΠΑ.

Που είναι ο Τσάλμερς; Οέο;
Στην Κεφαλλονιά λένε ότι "πλοίο που αργεί να 'ρθει σκ... είναι φορτωμένο". Συγχωρήστε μας για το απρεπές της παροιμίας αλλά η περίπτωση του Λάιονελ Τσάλμερς ίσως να περάσει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ ως η πιο καθυστερημένη άφιξη από τις ΗΠΑ. Ιδιαίτερα αν υπολογίσουμε την ανάγκη του δικεφάλου για ενίσχυση.

Ο παίκτης υπέγραψε την προηγούμενη Δευτέρα και με δεδομένο το πενθήμερο για την έκδοση όλων των απαραιτήτων εγγράφων, θα έπρεπε, όπως υπολόγιζε ο Λευτέρης Κακιούσης, την περασμένη Κυριακή να βρίσκεται στην Αθήνα.

Αντ' αυτού, ο Αμερικανός αναμένεται επτά ημέρες αργότερα στην καλύτερη περίπτωση ή στο απώτερο μέλλον. Σε αφορά στην παροιμία, το ταλέντο του Τσάλμερς είναι αδιαμφισβήτητο αρκεί βέβαια να καταφέρει να παίξει κάποια στιγμή.

Οι πιο κακόπιστοι με την νέα οικονομική του δικεφάλου τονίζουν πως ο παίκτης πρέπει να αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να αγωνιστεί από την 1η Δεκεμβρίου ώστε να γλυτώσει ο σύλλογος επιπλέον χρήματα. Ότι κι αν συμβεί, την Κυριακή κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας η ΑΕΚ θα παίξει με την γνωστή σύνθεσή της.

Το ζητούμενο είναι η αναμέτρηση της Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα με μία άλλη Ολίμπια αυτή της Λουμπλιάνας. Στην Σλοβενία η ομάδα του Κακιούση έχει την ευκαιρία να διασφαλίσει το ευρωπαϊκό της μέλλον με νίκη και γι αυτό είναι αναγκαία η παρουσία του πρώην πλέι μέικερ των Κλίπερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK