Πουέρτο Ρίκο: Συνεχίζει ο Ορτίθ

Ακάθεκτος παραμένει ο Χοσέ "Πικουλίν" Ορτίθ, ο οποίος διατηρείται ακόμα στην αγωνιστική δράση παρά την ηλικία του. Ο Πορτορικανός άσος, ο οποίος έχει περάσει και από τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Αρη και του ΠΑΟΚ, συμφώνησε να συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια στην πρωταθλήτρια της χώρας του, Καπιτάνες Αρεσίμπι.

Πουέρτο Ρίκο: Συνεχίζει ο Ορτίθ
Ακάθεκτοςπαραμένει ο Χοσέ "Πικουλίν" Ορτίθ, ο οποίος διατηρείται ακόμα στην αγωνιστική δράση παρά την ηλικία του. Ο Πορτορικανός άσος, ο οποίος έχει περάσει και από τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Αρη και του ΠΑΟΚ, συμφώνησε να συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια στην πρωταθλήτρια της χώρας του, Καπιτάνες Αρεσίμπι.

Εχοντας γεννηθεί την 23η Οκτωβρίου του 1963 (ήτοι 42 ετών), ο Ορτίθ θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα την Τετάρτη (23/11), ενώ θα παρουσιαστεί μαζί με τον νέο τεχνικό του συλλόγου, τον Ανχελ Λόπεζ Πανέλι.

Ο Ορτίθ αποσύρθηκε από την εθνική της πατρίδας του μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όταν το Πουέρτο Ρίκο είχε ηττηθεί από την Εθνική Ελλάδας με 78-58 για τον δεύτερο προκριματικό όμιλο, έχοντας πετύχει, πάντως, το έσχατο καλάθι της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK