Πρίντεζης: "Πάμε να το πάρουμε"

Δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Γιώργος Πρίντεζης και έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης την κατάκτηση του τροπαίου.

Πρίντεζης: "Πάμε να το πάρουμε"
INTIME SPORTS

Οσα είπε στη "Sportday"

Για το μεγάλο του σουτ: «Σε αυτές τις στιγμές δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς το παραμικρό. Βγήκε πολύ καλά η επίθεση, χάρη στο “διάβασμα” της «παγίδας» από τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) και στη συνέχεια ο Κώστας (σ.σ. Σλούκας) είχε το καθαρό μυαλό να μου πασάρει την κατάλληλη στιγμή. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων».

Για την ανατροπή που έκανε ο Ολυμπιακός: «Έχουμε γαλουχηθεί μέσα από πολλές δυσκολίες και χρονιά με τη χρονιά, έχουμε “χτίσει” νοοτροπία ομάδας που δεν παραδίνεται. Είναι φανερό πως η ομάδα έχει “μέταλλο” και παρουσιάζεται πνευματικά έτοιμη την κρίσιμη στιγμή. Δείχνει χαρακτήρα ακόμα και όταν δεν παίζει όσο καλά μπορεί και τα δίνει όλα μέχρι το τέλος. Θεωρώ πως και εγώ και όλοι όσοι είναι μέλη της, είμαστε ευλογημένοι».

Για τα εμπόδια στο δρόμο του Ολυμπιακού: «Όταν παίξαμε χωρίς προβλήματα που δεν ήταν και πολλές φορές, δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και κάλυψαν σωστά τα “κενά”, γι’ αυτό και η επιτυχία είναι ομαδική και ανήκει σε όλους. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η εμπιστοσύνη που νιώθαμε και η πίστη στις δυνατότητές μας. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μας βοήθησε τρομερά σε όλους τους τομείς και από τη στιγμή που πέρασε την αγωνιστική του φιλοσοφία, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Αυτή η πρόκριση είναι πολύ σημαντική και ιστορική, αλλά έχουμε μπροστά μας μία να πρόκληση που είναι το Final Four. Η χρονιά είναι μεγάλη και έχουμε… συνέχεια».

Για το Final Four: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε ευτυχισμένοι που επιστρέφουμε μετά από διάλειμμα ενός χρόνου στην κορυφαία τετράδα. Από εκεί και έπειτα ξέρουμε τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις, αλλά θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας. Η ιστορία έχει αποδείξει πως αυτά τα παιχνίδια είναι θέμα ημέρας, καρδιάς και συγκέντρωσης. Εδώ που φτάσαμε, το μυαλό μας είναι στο πώς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το πάρουμε».