Προχωρά σε μετεγγραφή

Η καλή εικόνα των πρώτων τριών αγώνων στην Eυρωλίγκα, αρχίζει και χαλάει για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να προσπαθεί να παίξει το μπάσκετ όπως το θέλει ο Καζλάουσκας αλλά απόντος ενός καλού αμυντικού ψηλού η κατάσταση περιπλέκεται.

Προχωρά σε μετεγγραφή
Η καλή εικόνα των πρώτων τριών αγώνων στην Eυρωλίγκα, αρχίζει και χαλάει για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να προσπαθεί να παίξει το μπάσκετ όπως το θέλει ο Καζλάουσκας αλλά απόντος ενός καλού αμυντικού ψηλού η κατάσταση περιπλέκεται. Ο Ζουκάουσκας δεν πρόκειται να παίξει για τους επόμενους πέντε μήνες οπότε πλέον είναι πιεστική ανάγκη για απόκτηση ενός ακόμα παίκτη. Ο Λιθουανός προπονητής θέλησε να δει την λειτουργία της ομάδας χωρίς ένα συγκεκριμένο κομμάτι του παζλ.

Η εικόνα, την Ευρώπη, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική με αποτέλεσμα από την Πέμπτη να συνεχίζεται πολύ πιο πιεστικά η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ζουκάουσκας. Η λίστα είναι πολύ περιορισμένη σε μόλις τρία ονόματα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού κρατά κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με τους υποψηφίους αφήνοντας να διαρρεύσει πως καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για έναν μπλοκέρ στην καρδιά της άμυνας. Πρόκειται δε, για παίκτες με συμβόλαια στο εξωτερικά και θα χρειαστεί να η λύση της συνεργασίας με τις ομάδες τους. Θεωρείται δεδομένο πως ο σύλλογος είναι έτοιμος για την οποιαδήποτε δαπάνη προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια για μία καλή πορεία.

Η επιστροφή στο πρωτάθλημα φέρνει τον Ολυμπιακό στην Λάρισα για το απόλυτο 6/6 πριν ξεκινήσει ο Γολγοθάς των ντέρμπι. Μετά την αναμέτρηση με τον Γυμναστικό, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ΑΕΚ και πριν από την διακοπή των Χριστουγέννων τον Παναθηναϊκό. Στην αναμέτρηση του Σαββάτου(19.00 ΕΤ-1) ο Γιόνας Καζλόυσκας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK